Graviditets update: Øv nyheder

Svaret fra mit hospitalsbesøg!

15178167_10154243230973845_3528573032299574973_n

Jeg har seriøst været på hospitalet 3 gange i denne uge, føler næsten at jeg bor der! Det er jo selvfølgelig dejligt at man bliver taget seriøst, men det er altså også hårdt at skulle på hospitalet så ofte – specielt med al den ventetid der følger med.

Som skrevet tidligere skulle jeg på hospitalet i onsdags for at få scannet mit fostervand. Det har været en dag jeg har været meget spændt på i 14 dage, da jeg ligesom skulle scannes og dermed finde ud af om hun havde vendt sig. Jeg havde taget min søde svigermor med, da jeg tænkte at det kunne være rart med et ekstra sæt øre, plus hun fik lov til at se prinsessen igen <3 Da det blev min tur blev jeg kaldt ind hos en læge som også skulle foretage scanningen. Normalt er det en jordmoder som laver scanningen og så bagefter skal man ind til en samtale med en læge. Men det var nu meget rart at det var en læge, som stod for det hele denne gang, både scanning og samtale på samme tid.

Lægen fortalte os, at den blodprøve jeg havde fået foretaget dagen inden, havde givet et udslag i forhold til mine nyrer. Det kom lidt bag på mig, da det er første gang i min graviditet at jeg hører dette. Det betyder at de stadigvæk tror jeg er ved at udvikle svangerskabsforgiftning, hvorfor jeg skal til flere kontrol og scanninger på hospitalet. Heldigvis ved jeg, at hvis hun skulle blive født nu, vil hun være fuldt udviklet – dog kan hun måske have svært ved at sutte.

15241193_10154243230963845_4058778962529332288_n

Og nu til selve scanningen!!! Jeg havde mega mange sommerfugle i maven, for nu ville vi finde ud af om hun havde vendt sig. Til alt held, så har hun vendt sig med hovedet nedad <33 Så nu skal jeg ikke gå og bekymre mig over et vendingsforsøg mere, det er virkelig rart skal i vide. Der er mange bekymringer som pludselig er væk fra mit sind nu! Og ikke nok med det, ja så ud fra de mål lægen foretog af hende, har hun en kampvægt på omkring de 2700 gram. Det er altså en så stor vægtøgning, at hun nu ligger i plus 5% i forhold til hendes vægt og alder. Ved sidste scanningen var hun minus 5,1%. Det var helt vildt at få af vide!! Så på tre uger har hun taget næsten 800 gram på og det er bestemt ikke lidt. Det er så dejligt at vide at vores lille pige er sund og rask <3 Det er mere hendes mor som er besværlig, hehe. I forhold til mit fostervand så har jeg LIIIGE nok til hvad der er normalt, så det er ok.

Så alt i alt fantatiske nyheder. Nu krydser vi bare fingre for, at jeg ikke kommer til at udvikle svangerskabsforgiftning før hun bliver født. Og i så fald at jeg gør, så vil jeg bare blive sat igang før tid!

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Graviditets update: Øv nyheder