Så meget har jeg tabt mig!

Appelsinhud og amme bh’er

img_9235

Min krop er helt sikkert ikke den samme efter to graviditeter – det kan jeg på ingen måde løbe fra! Jeg er tilgengæld stadigvæk overrasket over hvor fantastisk en kvindekrop er. Man må sige vi tager det hårde læs!

Den måde kroppen kan udvide sig og trække sig sammen igen er jo ren videnskab. Jeg ved ikke om det er genetisk, men jeg har ingen strækmærker fået. Det er jeg selvfølgelig glad for og jeg ville lyve hvis jeg sagde andet! Jeg syntes ærlig talt at man også skal have lov til at sige, at man er glad for at man ikke har fået strækmærker. Jeg ved mange kvinder får det efter en graviditet og det må ikke være noget som nogen ønsker sig!

Jeg har til gengæld fået lidt appelsinhud på røv og baglår.

Jeg har fået spørgsmål i forhold til amme bh’er som jeg rigtig gerne vil besvare. Den amme bh jeg har på i mit forrige indlæg er fra H&M og er en to pak med sort og hudfarve. Generelt bruger jeg ikke rigtigt amme bh’er. Det er kun når jeg går ud af døren derhjemme jeg tager den på. Faktisk har jeg den heller ikke på når jeg skal handle (nu er der sikkert mange af jer som tænker hvad jeg så gør hehe). Jeg har bare en stram top på som jeg ligger ammeindlæg i. De bliver som regel siddende. Jeg sover også med en stram top på og når jeg så skal amme hiver jeg bare brysterne op hehe. Toppen er en ganske almindelig basic top fra H&M. Jeg ved man også kan købe amme toppe, men helt ærligt – så gider jeg ikke bruge penge på noget jeg kun skal bruge i omkring 6 mdr. Sådan havde jeg det også med ventetøj.

Hvis i har flere spørgsmål så sig endelig til. Jeg vil meget gerne besvare dem og fortælle jer hvordan jeg gør de forskellige ting herhjemme.

Ellie’s Noa Noa leopard bluse er lige nu sat ned og kan købes HER 

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så meget har jeg tabt mig!