Jeg har en tilståelse

Victors første biograftur var en stor fiasko!

16508695_10154470658653845_1144701179287469983_n

Nu hvor jeg bruger meget tid sammen med Ellie, havde jeg lyst til at lave noget med Victor – kun os to. Jeg har i noget tid tænkt at vi skulle tage en tur i biografen, selvom han kun er tre år. Han kan nemlig sagtens se en hel tegnefilm derhjemme, så det syntes jeg vi skulle prøve. Plus det har været vigtigt for mig at jeg var med hans første gang, det er bare en ting jeg ikke ville gå glip af.

Vaiana (Moana) er jo lige kommet i biograferne og både Victor og jeg har set traileren flere gange. Derfor besluttede jeg mig for at det var den vi skulle se. Jeg spurgte ham selvfølgelig om han gerne ville se den, hvilket han sagde ja til.

Vi fik købt en masse popcorn og nogle mms og så var vi ellers klar til biografen. Der er altid omkring en 20 minutters reklamer, men det tænkte jeg ikke over var noget problem. Det var så her, at han efter 10 minutter begyndte at spørge efter sin far. Fortalte ham at hans far og Ellie gik en tur i centret, imens vi så filmen. Så begyndte han flere gange at sige at han gerne ville have sin far… Tænkte bare åh nej, specielt fordi filmen ikke engang var begyndt endnu. Jeg sagde til ham flere gange at nu startede filmen snart.  Jeg tror vi nåede at se en halv time af selve filmen inden jeg syntes, at han havde sagt nok at han ville ud til sin far. Jeg forklarede ham flere gange at hvis han ville ud til sin far kunne vi ikke gå tilbage igen. Jeg var bange for at han ikke forstod det, men det tror jeg nu at han gjorde tilsidst.

Så det endte med at vi smuttede lige da, Vaiana mødte ham den store mand på den øde ø (filmen var knap nok begyndt føler jeg!). Haha, det var virkelig spild af penge!! Men så fik vi prøvet det. Tror vidst det er bedst hans far tager med næste gang <3

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

1 kommentar

 • Signe

  Er ked af at det ikke gik helt som du havde håbet. Intentionen var jo så god 🙂
  Kan sagtens sætte mig ind i den følelse, at man gerne vil lave noget alene med det ældste barn. Er også lige blevet mor til nr. 2. og min søn er kun lige fyldt to år.
  Jeg har prøvet at fokusere på at lave ting som min søn synes er sjove. Fx tage bussen til Lagkagehuset og spise en kanelgiffel (kæmpe stort i hans øjne), tage på biblioteket for at lege lidt og låne nye bøger og lign.. Det elsker han, og vi er kun væk en times tid, så lillesøster derhjemme ikke bliver sulten.
  Alternativt er der nogle biografer der tilbyder børnebio. Filmene tager under en time, og der er vidst ikke reklamer. Det kunne være i skulle prøve det næste gang 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har en tilståelse