Opskrift på gulerodskage

Det var tæt på at blive meget pinligt

img_0006

Hold nu fast hvor er jeg stor fan af mobilepay! Det er en pisse nem måde at betale sine køb på og hvor ville jeg ønske at alle supermarkeder havde indført det.

Tidligere idag stod jeg i en lorte situation da Victor og jeg var oppe og handle i Fakta. Da ekspedienten havde scannet alle varerne ind og fortalte mig beløbet, gik jeg hen til kortautomaten for at betale. Men dumme Line havde glemt sin pung i en anden taske! (Typisk den skide ammehjerne) Jeg spurgte ekspedienten om de brugte mobilepay, men det gjorde de selvfølgelig ikke. I køen bag mig stod en rar mand der spurgte mig hvor meget jeg skulle købe for. Det var kun 155kr, så han sagde at han gerne ville betale for mig, hvis bare jeg kunne mobilepaye ham. Øh FEDT MAND! Så slipper jeg for en pinlig episode med alle varerne der skal tages tilbage igen.

Det var ikke særligt sjovt, specielt ikke når Victor også står og hiver i en. Men heldigvis blev det hele lige reddet af en super flink herre. Tak for dig!

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på gulerodskage