Nyt look

Planlægning af barnedåb


img_9888

Ellie skal døbes i næste måned og jeg glæder mig helt vildt. Der er selvfølgelig en masse forberedelse inden, som gør det svært at slappe. Vi bliver omkring 60 mennesker, plus/minus – det er lidt mindre end til Victors barnedåb, men herre gud, det gør os absolut ingenting hehe.

Faktisk så har vi kirken (selvfølgelig!), lokale til efter kirken og maden ordnet. De store og mest vigtigste ting. Men, jeg stresser stadigvæk helt vildt indeni. Jeg har endnu ikke set lokalet vi skal være i, da det er på min søde svigerfars arbejde. Det vil sige at jeg har svært ved at handle ind til pynt, da jeg ligesom skal vide hvordan lokalet ser ud. Først når jeg har set det og fået mig et overblik over det, kan jeg gå igang med at finde pynt. Jeg har dog en farveskala jeg allerede ved jeg vil gå efter, som er guld, rosa, mørke lyserød. De farver ser så lækre ud sammen!

img_9887

En af de af andre vigtige ting som jeg faktisk mangler er hendes dåbskjole!!! Vi er ret utraditionelle, så for vores skyld behøver det ikke være en lang traditionel dåbskjole. Victor havde heller ikke kjole på, men en fin Ralph Lauren skjorte, bowtie og bukser. Jeg er i total vildrede med hvad jeg skal købe til hende, syntes virkelig at det er svært! Det eneste jeg ved er dog at det skal være en kjole….

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt look