Rabat på Petit by Sofie Schnoor osv

Ellie’s barnedåb

I lørdags blev Ellie døbt – en dag vi har set frem til i meget lang tid. Jeg har virkelig været stresset over det de sidste par uger, så det at den nu er overstået er helt rart. I forhold til planlægning af sådan en dåb, så er der ikke meget hjælp at hente fra min kæreste. På en eller anden måde er det meget rart jeg selv kan styre slagets gang, men det er selvfølgelig også hårdt at stå med det alene.

Mine svigerforældre og storesøster var så søde at hjælpe os med at gøre lokalet klar dagen før. Hvis ikke jeg havde haft dem var jeg nok gået ned med stress haha!

Vi spurgte min storesøster om hun havde lyst til at være gudmor til Ellie, det ville hun selvfølgelig gerne. Ellie var bestemt ikke vild med kirken! Ligeså snart koret startede med at synge første sang lavede hun bæ-munden. Så vidste vi godt hvad klokken havde slået. Kort tid efter begyndte hun at græde – pænt meget. Jeg tror at musikken var alt for høj og det var det der startede det. Vores præst var heldigvis herre nice og meget moderne, så hun tog det hele i stiv arm.

Ellie er generelt meget mere sensitiv end Victor var. Han var iskold og super sej <3 Efter Ellie havde fået vand i håret, fik Victor lov til at tørre hende. Jeg hjalp ham dog, da skrigeballonen ikke var vild med det. HELDIGVIS tager en dåb kun 30 min i kirke, så det var hurtigt overstået (for alle parter).

Til festen gik alt som det skulle og vi var jo så heldige, at have vejret med os. Vi fik de mest fantastiske gaver af familie og venner, og tak er kun et fattigt ord <3 Vi er meget taknemmelige og dagen har været en af de bedste af slagsen.

img_0470

img_0469

(Ellie og moster/gudmor i kirken)

img_0475

(Ellie og den stolte mormor)

img_0474

img_0472

img_0479

img_0480

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabat på Petit by Sofie Schnoor osv