Ellie's barnedåb

Jeg skal rejse alene med mine børn

img_0517

På søndag rejser jeg alene til Tyrkiet med mine to børn. Min kæreste skal ikke med da han skal arbejde og selv til Spanien i nogle dage. Jeg glæder mig super meget til at få kvalitetstid med mine børn, men nok mest med Victor, da jeg jo alligevel altid er sammen med Ellie.

Det bliver så dejligt for Victor at komme ned til varmen og sidste år da vi var afsted, var han blevet en rigtig vandhund. Det er så skønt at se ham hoppe rundt og lege i vandet. Vi skal være afsted i to uger, så det er også lang tid uden farmand <3 Både for børnene, men skam også for mig. Heldigvis kan vi facetime ham når som helst. Vi skal bo hos min mor og hendes mand, så det bliver også godt for dem, at få noget kvalitetstid med deres børnebørn.

Det som nok skræmmer mig mest er, at skulle flyve alene med dem. Victor plejer at være rigtig god til at flyve, det har aldrig været et problem. Men det er mere fordi jeg ikke ved hvordan Ellie vil reagere, på sin aller første flyvetur. Jeg ved ikke om hun tager lufttrykket med stiv arm, eller om hun kommer til at skrige hele vejen. For så er 3,5 time virkelig lang tid!! Det kommer forhåbenligt til at gå perfekt og folk plejer også at være søde med en hjælpende hånd, når man flyver alene med børn. Det var de i hvert fald sidst jeg fløj alene med Victor.

img_0518

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

4 kommentarer

  • Jeg kender det godt. Det kan virke skræmmende – men det skal helt sikkert nok gå godt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    Bor din mor i Tyrkiet ? 😃

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg var alene med mine børn på Santorini sidste september. Det var en helt fantastisk tur. Det er som om børnene godt ved, at de skal hjælpe lidt mere til, når man er alene med dem. Gik i hvert fald super.

    Håber I havde en god tur

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ellie's barnedåb