Børneloppen!!

Ferien med mine børn

img_1382

Det er egentlig nogle uger siden vi er kommet hjem fra Tyrkiet og jeg har haft rigtig meget at se til lige siden! Så derfor har jeg først haft tid til et indlæg nu.

Som nævnt tidligere rejste jeg alene med mine to børn ned til Tyrkiet, Alanya, for at besøge min mor og hendes mand. Turen derned gik fint, for der fløj min veninde nemlig med os og det var ligesom et ekstra sæt hænder for mig. Hjemturen gik af helvedes til – det kan i læse om lige her.

At tage på ferie med to børn alene er ekstremt hårdt. Og ja, nu skriver jeg alene, fordi selvom min veninde var der og min mor og hendes mand – ja så er det bestemt ikke det samme uden farmand. Jeg skulle udfylde begge roller. Jeg prøvede selvfølgelig at få det bedste ud af det, så når Ellie sov, hyggede jeg om Victor eller slappede af. Nu er Victor jo så stor, at han elsker at komme med på eventyr – med eller uden sin mor. Så min mors mand kørte nogle ture med ham hvor de blandt andet tog til stranden og spiste frokost, eller bare ud for at handle. Den ene dag kom de hjem med en sej ny cykel til Victor. Han havde sagt til min mors mand at han ønskede sig sådan en. Så sagde min mors mand til ham, at den kunne han ønske sig i fødselsdagsgave. Ved i hvad Victor så svarede? At det jo var hans fødselsdag i dag. Hahaha! Så det endte med at han fik den alligevel <3

Jeg var lidt spændt på at se hvordan Ellie ville tage imod varmen. Den første uge var et helvede og hun græd virkelig meget. Nuvel var hun også i et tigerspring! Den anden uge var hun var bare SÅ dygtig og tog det hele i stiv arm.

På trods af at det var en hård ferie uden tid til at ligge ved poolen, ja så er jeg rigtig glad for at jeg tog afsted. Victor & Ellie fik en masse kvalitetstid med deres mormor og morfar Ne og jeg kunne se på dem, at de virkelig nød det. Det var trods alt det vigtigste for mig <3 Så skidt pyt med at jeg fik grå hår af den ferie.

Da vi kom hjem var jeg SÅ udmattet at jeg blev lidt sløj. Det skyldes nok også at jeg kunne slappe af igen på den måde jeg plejer. Det tog mig nok en lille uge før jeg følte mig ovenpå igen. Én ting er i hvert fald sikkert. Jeg er virkelig vokset 1000 meter efter den ferie og jeg føler nu, at jeg kan klare alt!

Der går dog nok lige nogle år før jeg kunne finde på at rejse alene med dem igen <3

Forresten, så var viklen uundværlig på ferie. Kan virkelig anbefalede den!!

img_1379

img_1375

img_1363

img_1371

img_1374

img_1378

img_1366

img_1377

img_1367

img_1364

e6aef09d-a998-4129-b1e6-d2b8c06b7a01

 

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børneloppen!!