Jeg har fået mig en PT'er!!

DER ER SKET ET MIRAKEL

Jeg kan slet ikke få hænderne ned!!! Mit liv det peaker af glæde lige nu.

Ellie er begyndt at drikke af sutteflaske med et helt almindeligt suttehoved. Jeg kunne seriøst danse af glæde! Jeg er så lettet over at det endelig lykkedes os/hende at knække koden. Og det falder på et rigtig godt tidspunkt! For på lørdag skal Ellie passes ude med overnatning for første gang. Det kunne virkelig ikke blive bedre. Jeg ved at min svigermor også er rigtig lettet nu hehe.

Jeg havde lagt mærke til, at når hun fik de der pose smoothies med skruelåg, at hun var begyndt at suge af dem. Så forleden dag da jeg skulle give hende sutteflaske med tudhovedet på, var hun virkelig sur og gad ikke have den. Ved ikke hvorfor, men jeg gik så ud i køkkenet og puttede et almindeligt suttehovede på. Efter måske 20 sek med den i munden tog hun fandme fat og drak det hele!! Jeg var seriøst mundlam.

Lige siden for to dage siden, har hun fået flaske flere gange om dagen uden problemer! Det er satme er mirakel.

img_1991 img_1992 img_1993 img_1994

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har fået mig en PT'er!!