Jeg har farvet mit eget hår!

Jeg har fået mig en PT’er!!

En Pt’er betyder PERSONLIG TRÆNER. Yes, i læste rigtigt! Jeg har længe godt ville strammes op og måske tabe lidt kilo samtidig. Da jeg ikke har motivationen eller viden om diverse øvelser samt kost, er jeg rigtig glad for at jeg nu har fundet Steffenie.

Hun holder til hos Vesterbronx Gym på Vesterbrogade og er super sej. Vi har rigtig god kemi og hun er samtidig rigtig god til at presse mig. Vi er netop gået igang med et 6 ugers forløb til mig, hvor vi skal træne sammen 3 gange om ugen. Hun har også lavet kostplan til mig som jeg vil bestræbe mig på at gå efter!! Det skal altså lige siges at jeg ALDRIG før har spist efter en kostplan og at jeg altid har spist hvad jeg havde lyst til. Efter to børn har jeg så bare vænnet mig til at spise det der er hurtigst at lave – og det er hverken sundt eller nærende. Jeg elsker min Faxe Kondi og kan virkelig ikke leve uden den. Eller rettere, jeg vil ikke leve uden den haha. Udover det, ja så elsker jeg nærmest alle slags søde sager, så nemt bliver det ikke for mig.

img_1988 img_1989

Heldigvis har Steffenie en god holdning til det usunde. Altså fx skal jeg ikke skære det helt væk, men bare ned! Den måde kan jeg meget bedre lide, da jeg ikke vil kunne holde det når vores forløb sammen er slut. Så hellere spise efter en realistisk kostplan, som jeg forhåbentligt vil blive ved med at spise efter når det hele er slut.

Herunder er min vægt samt mål

 • Startvægt: 62,2 kg
 • Talje: 79,5 cm
 • Højre Lår: 56 cm
 • Mave: 90,5 cm
 • BMI: 21,7
 • Fedtprocent: 28,5

Målet er at få strammet min røv, lår og mave op. Gerne tabe mig nogle kilo, men tage på i muskler. Vi har også taget før billeder, men dem får i først til sidst hehe.

Jeg er så spændt på at se hvordan vores forløb udvikler sig og jeg håber jeg bliver vild med at træne. Man har det i hvert fald vildt godt bagefter og det er en tilfredsstillende følelse.

I kan se mere til min seje personlige træner her: Steffenie Kaae – Lifecoach, personlig træner og kostvejleder og på Instagram her: Steffenie Kaae

I kan også følge med i min træning på Instagram: Linesofieh eller Snapchat: Lines0fieh

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

2 kommentarer

 • Signe

  Sejt. Held og lykke med det.
  Må jeg spørge hvad sådan et forløb koster?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Tak 🙂
   Det er meget individuelt. Så du skal hellere spørge min træner, Steffenie.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har farvet mit eget hår!