Sådan går det med projekt sutteflaske

Jeg har farvet mit eget hår!

img_1957

Ja der skulle ske noget nyt og det skulle åbenbart ske hurtigt. Så jeg tog en tur i Normal og købte to hårfarver.

Det er virkelig lang tid siden jeg sidst har farvet mit eget hår, men følte mig åbenbart sikker nok i det til at gøre det. Modigt må man sige, men det gik heldigvis fint!

Jeg valgte den farve som hedder ‘kakao’ med nummer 71 fra Schwarzkopf country colors. Har aldrig prøvet den farve før, så det var alligevel lidt af er sats. Jeg tog farven i håret mens Ellie sov en middagslur, i håb om at jeg også kunne nå at skylle den ud igen. Det kunne jeg selvfølgelig ikke!! Lige som da jeg havde taget alt tøjet af og klar til at hoppe i bad, kan jeg høre Ellie i babyalarmen. Typisk! Jeg begyndte at stresse lidt, fordi jeg ikke havde lyst til at hårfarven længere skulle sidde i og fordi jeg ved det ikke er godt for håret. Ellie begyndte at græde hver gang jeg gik ud fra værelse, på trods af at hun havde legetøj og sut i munden. Tilsidst sagde jeg fuck det, så må hun græde. Jeg løb ud i badet og fik skyllet farven ud, til gråden af Ellie – det var skønt. Not!

Resultatet er blevet fint nok, der er dog nogle helligdage og kanten er ikke helt jævnt. Men skidt pyt! Hvad syntes i?

img_1954 img_1955 img_1956

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

2 kommentarer

  • Line

    Det er en rigtig flot farve til dig, nok den flotteste du har haft 😊 Jeg tror at de små pletter ved hovedbunden er lidt overskudsfarve, det plejer at gå væk hos mig efter et par hårvask 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan går det med projekt sutteflaske