Kæreste tur til udlandet

Victor er begyndt at bande

22550051_10155185845763845_4534628878233518213_n

(Popupshop sweatshirt HER , Jakken er også fra Popupshop)

Altså ikke sådan rigtig bande, men alligevel prøver han grænser af!

Han kan fx finde på at sige din lille tissemand – det er jo ikke et bandeord som sådan, men pænt er det heller ikke at sige. Min kæreste og jeg griner lidt af det i smug, for hvem gider være den lille tissemand??!?! haha. Det er der jo ingen som gider. Han er også begyndt at sige noget og så bagefter spørge os om man godt må sige det. Nogle gange glemmer jeg at han ser og hører alt. Hvis jeg kommer til at bande over noget, retter han mig og siger at jeg ikke må bande. Ups altså! Siger så også undskyld og at det har han helt ret i.

Fornyligt da jeg var henne i Victors børnehave sad han og legede med en af de store drenge. Og der hørte jeg at de sad og kaldte hinanden for din lille prut, tissemand osv. Det er nok bare en periode, men jeg syntes virkelig at det til tider er irriterende at høre på. Han ved godt at vi ikke syntes det er i orden man taler sådan herhjemme, så nu siger han kun ‘din lille’ (dog stadig i en pisse fræk tone) haha. Man kan ikke altid vinde, det har jeg efterhånden lært med tiden!

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kæreste tur til udlandet