Kun det bedste til mine børn!

Vores sove situation lige pt

Ja den er ikke noget at råbe hurra for! Ellie har sovet i vores seng siden spæd og først for små to uger siden, er hun kommet i sin egen – på hende og Victors værelse. Victor har fået en rigtig dum efterårs hoste, som kun kommer om natten. Nu hvor Ellie er kommet i sin egen seng har jeg stadigvæk babyalarmen tændt, da jeg er bange for at jeg/vi ikke kan høre hende. Men i og med at de deler værelse og Victor hoster, ja så er det den der går i babyalarmen hver gang.

Så derfor har vi nu lavet en lille rokade derhjemme. Ellie bliver i sin egen seng, for jeg vil hellere have at hun vænner sig til den end at skulle starte forfra. Victor er så røget ind i vores seng og så har min kæreste og jeg på skift sovet på sofaen! Not great at all!! Jeg gider ikke ligge tre i vores seng, for Victor han fylder/ sover for to hehe. Derfor har den ene af sovet på sofaen.

Inden i kommer med gode råd, vil jeg lige sige, at vi ikke har plads til en tremmeseng i vores soveværelse. Og det er som i overhovedet ikke – SÅ SMÅT er det! Vores seng går fra væg til væg og for enden af sengen har vi et klædeskab stående.

Vi prøver bare på at få det bedste ud af denne lorte situation <3

22814197_10155209297378845_96662844319191257_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31
   

7 kommentarer

 • Louise

  Hej😊
  Det kan godt være det lyder dumt, men prøv at skær et løg over og stil i en skål vand som er halvt fyldt med vand ind ved hans hoved (selvfølgelig nede på gulvet). Det hjælper på hosten herhjemme både på børn og voksne 😊 det et gammelt husmor råd

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Der kommer til at lufte lidt af løg, men det er det som hjælper (hurra for udluftning næste dag). Hvad gør man ikke for sin nattesøvn – herhjemme deler ungerne også værelse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Nå hvor skægt, det vil jeg da prøve 🙂 Tak for tippet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Fik i det afprøvet? ☺️🙊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Nej, men har gjort det her til aften 🙂 Er meget spændt på om det virker 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Indtil videre har det ikke virket og vi har allerede lagt Ellie ind i vores seng hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Hej Line. Elsker at læse din blog. Jeg vil spørge hvordan det gik med at få dem til at sove sammen. Jeg har selv en på tre og 6 mdr og de skal også dele værelse på et tidspunkt. Men hvordan gør i med pustningen, vækker de ikke hinanden (udover når der er efterårshoste)? Generelt har du nogle gode råd omkring det at dele værelse?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kun det bedste til mine børn!