Det vejer jeg idag + strækmærker

Vuggestue start

22281664_10155160161343845_1418186861110457896_n

Så kom dagen hvor Ellie skulle starte i vuggestue (som om man ligesom kan springe den helt over). Det betyder i og for sig mange ting for mig/os derhjemme. Selvfølgelig det, at hun er blevet en stor pige – fatter det slet ikke. Men det betyder også at jeg snart skal tilbage på arbejdet, efter 1 års barsel. WOW tænker man så!! Det er gået overdrevet stærkt. Kan huske jeg tænkte i februar måned, at nu skulle jeg huske at nyde min barsel, for inden jeg får set mig om er den slut.

På trods af at jeg har nydt min barsel mega meget og taget én dag ad gangen, så kan jeg ikke løbe fra at jeg syntes tiden er fløjet afsted. Men jeg glæder mig til at komme tilbage på arbejdet og få mit sociale liv tilbage. Det bliver rart at snakke med voksne mennesker igen haha.

For lige at komme tilbage til det med at Ellie er startet i vuggestuen, så går det rigtig godt. Hun har haft sin første uge dernede, hvor hun torsdag og fredag har sovet formiddagslur samt fået formiddagsfrugt og frokost. Det har været små to timer jeg har været væk fra hende. Hun har ikke rigtig grædt og er meget interesseret i de andre børn (som faktisk er en del større end hende). Idag har været en ok dag, men fordi der lige har været weekend, har hun været lidt mere hys. Derfor har jeg også kun været væk fra hende i to timer idag. Imorgen skal vi prøve at hun skal være der længere og hvis det går dårligt, så bor vi jo heldigvis i nærheden.

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det vejer jeg idag + strækmærker