Om at sikre sin familie!

Stresset!

Der sker rigtig mange spændende ting herhjemme i øjeblikket og jeg har rigtig mange bolde i luften. Vores sommer er fløjet afsted og vi har virkelig haft mange aftaler. Hele august måned er også spækket med aftaler og inden vi har set os om, så skal vi rejse igen. Yaaaaaaaayyy.

I næste weekend (næste uge) skal min veninde giftes og det bliver freaking vildt!! Jeg skal både være brudepige OG toastmaster. For at det ikke skal være løgn, så har jeg ikke prøvet nogle af delene før – så det skal nok blive rigtig spændende. Det jeg mest er nervøs for er selvfølgelig rollen som toastmaster. Jeg vil virkelig gerne gøre mit bedste, så brudeparret er tilfredse og ikke fortryder at de valgte mig. Det er sgu en riiiiimelig stor ting at være toastmaster! Men længe leve internettet og alle de gode fifs man kan få, så håber jeg at det hele nok skal gå.

Udover brylluppet lige om lidt, ja så er jeg også igang med at planlægge sommerfest for mit arbejde. Sommerfesten har de valgt at lægge dagen før brylluppet, så det bliver alkoholfrie drinks og hjem før midnat! Men det skal nok blive en god aften alligevel og vi har fået planlagt en masse sjove ting.

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at sikre sin familie!