Min kjole

Forsømt og dårlig samvittighed!

Jeg har i meget lang tid haft super dårlig samvittighed over, at jeg har forsømt bloggen og jer så meget.

Men det har også været nødvendigt, da der har været så mange andre ting som jeg har prioriteret højere. Det at man går fra ét barn til to, kan helt sikkert mærkes. Alt kræver mere planlægning, alt er bare lidt mere stressende og dagligdagen går VIRKELIG stærkt! (Som i skræmmende stærkt)

Vi står over for et stort nyt kapitel i vores liv, da vi om under en måned skal flytte!!! Jeg har boet med min mand i den her lejlighed i 8 år (ja, du læste rigtigt) og nu river vi det hele op og rykker i rækkehus. Det er noget som vi har længtes efter i rigtig mange år og specielt meget efter vi har fået børn. Som mange andre har vi altid ønsket os en have. En have som vi kan grille i om sommeren, sidde ude i de lange sommernætter og børnene bare kan rende rundt i bar numse og hygge sig. Vi har haft SÅ mange drømme om denne have og nu får vi den endelig!! Ord kan slet ikke beskrive hvor meget vi glæder os til det nye eventyr.

Pga. Vi skal flytte, så vil jeg også komme en del ind på flytningen, indretning osv. Som jeg håber i har lyst til at følge med i 🙂

Ha’ en dejlig weekend derude.

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min kjole