Jeg er blevet skruk igen!!!

DET GJORDE HUN BARE IKKE!!!

640_renee_zellweger_split

Tænk engang at Renee Zellweger har fået lavet så meget plastik at hun ikke længere linger sig selv. Det er jo dybt tragisk! Virkelig forfærdeligt. Hvis hun kom gående forbi mig ville jeg aldrig i mit liv have troet det var hende. Jeg er målløs!

Man kan vidst roligt sige at der nok ikke kommer flere film med Bridget Jones dagbog haha.. Jeg fatter hende simpelthen ikke! Jeg synes virkelig at det er synd for hende. Gad vide om hun selv er tilfreds med hendes resultat?! Kan se at nettet er gået amok og at folk slet ikke kan genkende hende. Jeg giver de sociale medier ret!

Det skal liges siges at jeg ikke har noget imod plastik operationer, da jeg jo selv har silikone. Men der er også grænser for hvornår hvor vidt det burde gå og den grænse er der desværre virkelig mange som overskrider!

10336671_10152508101983845_8033296801693212989_n

renee_zellweger_before_and_after_wide

 

 

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

19 kommentarer

  • Julie

    Det sjove er jo lidt, at hun faktisk ser naturlig ud, hun ligner bare et andet menneske. Hun har jo stadig linjer om øjnene, der indikerer hendes alder, så det er jo ikke fordi hun har fået det hele strammet tilbage og mistet al mimik. Hun ligner bare en anden end sig selv. Det er virkelig mystisk. Er det mon ‘bare’ øjnene, der har fået et løft?
    Hun udtaler selv, at hun føler sig ‘fresh faced’ og glad og lykkelig. Men hun nævner slet ikke plastikoperationerne.
    Det må være underligt at se sig selv i spejlet og ligne en anden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Ja det er nemlig det. Hun ser jo ikke stram ud osv i ansigtet, men hun ligner netop en helt anden person?! Kan dog godt lide at man kan se hendes rynker 🙂 det er sådan det burde være!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja

    Men er det ikke bare fordi hun er blevet ældre, det ligner da ikke hun har fået lavet noget for at foryngre sig i hvertfald

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der er faktisk en ny Bridget Jonesfilm på vej læste jeg forleden,
    Spørgsmålet er så om hun er med i den eller ej 🙂
    Jeg synes det er lidt plakat hun selv siger hun ikke har fået noget lavet,
    At hendes ansigt bare har ændret sig fordi hun er glad og afslappet..
    Hmm.. Det finder jeg svært at tro på 🙂
    – Beauty By Ebay.
    http://www.BeautyByEbay.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      det er jo fint hun er glad og tilfreds med sig selv og hvordan hun ser ud idag.
      Men nægter at tro på det bare er alderen 😀
      Og sygt hvis der kommer en ny Bridget Jones film, så må vi se om de har fundet en ny til hovedrollen hehe.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • kat

      de bruger hende i filmen som bridget 🙂 den eneste der ik er med er hugh grant

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      ej hvor vildt! 😀 Den glæder jeg mig til at se så og om man føler det er den samme person hehe.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Jeg har altid synes hun var meget naturlig smuk – indtil jeg så disse nye billeder af hende 🙁 og jeg tror sgu heller ikke på, at hun ikke har fået lavet noget.. Det er ret tydeligt at se at hun har fået den helt store tur.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Ja det har jeg også altis synes.
      kunne virkelig slet ikke genkende hende 🙁

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Jeg har svært ved at forstå kritikken. Hun et oppe i alderen, hun har tabt sig hvorfor fylden i ansigtet er forsvundet. Rynker og fuger er blevet mere synlige. Hun er på lidt kort tid kommet til at se ældre ud – måske har hun haft nogle hårde år. Who knows? Psyke og fysik hænger uundgåeligt sammen.
    Men at claime, at det ER operationer, der har fået hende til at se sådan ud, synes jeg er en ukærlig anklage, og derudover tror jeg overhovedet ikke, at det er tilfældet.
    Hvis du kigger på flertallet af almindelige mennesker, der lever et normalt liv, ser mange altså også brugte ud med alderen. Ikke alle. Men mange gør, desværre. Øjnene begynder at hænge, det ene bliver skævt, mundvigen i den ene side hænger, huden bliver slap og ansigtet falder mere sammen.
    Jeg claimer ikke noget, og dermed heller ikke at hun aldrig har fået foretaget en operation eller ændring -men vid at manglende fylde ændrer ansigtet og kroppen komplet! Cellerne forandres med alderen. Taler af erfaring. Kan se det på min egen mor også, og mange andre kvinder i Renees alder. Jeg tror da først hun havde ville have set unaturlig ud, hvis hun nu var begyndt at kaste sig over sprøjter og kniv….
    Vi ældes alle komplet forskelligt og ikke alle med ynde. Vi er levende organismer. Det var i hvert fald bare mine 50cent 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Hun har sikkert haft nogle hårde år og påstår heller ikke at hun har fået lavet plastisk operationer til den stor guldmedalje. Men, hun har virkelig fået lavet noget. Tager hatten af for hende at hun stadigvæk har bevaret sine naturlige rynker, for det er sådan det skal være. Men har svært ved at tro på at man kan ældes så meget på måske 10 år at hun er uigenkendelig? Det synes jeg er underligt. Der er noget der ikke hænger sammen 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rutsje

    Troede seriøst ikke på det, så måtte lige google .. Hold nu op, det er jo for vildt !

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Ja jeg fattede det virkeligt heller ikke hehe!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • elisabeth

    Er jeg den eneste, der synes hendes næse ser større ud – meget endda ??? Tror hun har fået filler i, eller måske endda et implantat. Fatter det nu ikke, den var da pænere før 😉 Jeg skal ikke komme her og være bedrevidende, men kunne faktisk sagtens forestille mig, at det er det eneste større indgreb hun har fået lavet. Næsen gør jo en kæmpe forskel, fordi den sidder så centralt i ansigtet. Og det giver jo god mening i forhold til det I siger med, at hun snarere ligner en helt anden end en forynget udgave af sig selv, hvilket jeg for øvrigt er helt enig i. Hvis jeg har ret, så lad os håbe det er en midlertidig filler, der går væk igen, så vi kan få vores smukke Bridget J tilbage <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Hehe nej det har du nok ret i 😉
      Jeg kunne også meget bedre lide hendes udseende som det var før!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • No longer do I ought to stand in line in the coffee shop then have to walk along the street clutching a paper cup full of scalding
    liquid. The simple truth is that tap water is perfectly fine in many western cities as it is, but you will find places where it’s not.
    A minute later you have a cup of freshly brewed coffee, with just a pod to throw
    away.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Both men and women should have formal dress watches.
    A Casio G Shock is most likely the most suitable option, and always remember to start your children off having an analogue watch.
    Kikuo Ibe, and the wrist watch was designed to absorb the shocks and turbulence associated with a sport or outdoor activity.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • While charging the touch screen phone, it syncs with your PC.
    Talk about keeping ahead from the pack-it looks like everyone has been trying to
    figure out the secret recipe for Definitive’s success.
    Hence, that underlying apprehension isn’t any quite a rare occurrence.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er blevet skruk igen!!!