Hjælp søges

Jeg er blevet skruk igen!!!

Jeps, i læste rigtigt. Jeg er “allerede” blevet skruk igen. Det har jeg faktisk været i noget tid nu og ved ikke helt hvorfor jeg ligepludselig er blevet det hehe. Men det er nok fordi jeg kender en masse som lige har født og snart skal føde. Årh, den følelse at holde sin smukke lille nyfødte baby for første gang er så ubeskriveligt smukt. Det er vildt så mange følelser der strømmer igennem ens krop på sådan et kort øjeblik.

Her er Victor kun en lille måned gammel <3 Dette billede er et af mine yndlings billeder af ham. Han ser jo så freaking cute ud!! (ja jeg er en stolt mor)

Line13-14 310

Det at gå i ni måneder med en gave i maven og at man bare kan mærke udviklingen dag for dag. Den første gang man mærker et rigtig spark eller når babyen har hikke, det er så hyggeligt! Jeg vil kun have to børn, det er nok for mig. Jeg er vokset op med mange søskende pga mine forældre er skilt. Så to på min mors side og to på min fars side! Kan derfor slet ikke forestille mig hvad det vil sige at være enebarn. Min kæreste er enebarn og han har fortalt mig at han savnede nogle gange at have en bror eller søster som man kunne gå til hvis man enten havde problemer som mor og far ikke skulle vide eller bare en man kunne lege med. Og det kan jeg sådan set godt forstå. Nu er jeg jo beriget med mange søskende, på godt og ondt hehe. Det er jo ikke kun lutter lagkage, der er selvfølgelig ligeså mange diskussioner. Men uanset hvor irriterende man syntes sine søskende er, ligeså dejligt er det at have dem.

Så både min kæreste og jeg er enige om at Victor på et tidspunkt skal have en bror eller en søster. Det ved jeg i hvert fald er et stort ønske fra min kærestes side af, nu hvor han aldrig har haft det. Og hvis man lidt må ønske, gad vi godt det blev en pige næste gang <3 Så kan man nemlig blære sig med at man har været så heldig at få begge køn haha.

Her er Victor nogle måneder større, tror måske 4 mdr. Men stadigvæk en lille skid i forhold til nuuuuu <3 Ih kan slet ikke forstå hvor hurtigt tiden flyver afsted! Det er lidt skræmmende faktisk.

Line13-14 1656

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

17 kommentarer

  • Hvor er din lillemand dog helt utroligt nuttet!
    Det er lige før jeg bliver skruk 😉
    – Beauty By Ebay.
    http://www.BeautyByEbay.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

    Han er så sød! Jeg kan godt forstå du er skruk. Det blev jeg også så snart min store pige sov igennem. Haha. Nu har vi to dejlige børn, som bare elsker hinanden 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      jaaa ik? 😉 Det er vildt. Heldige dig hehe 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stinne

    Hjemme ved os blære vi os over at vi er 4 søstre – det er vi glade for 🙂
    Søskende er gode at have!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Ja lige præcis hehe! Søskende er det bedste <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

    Hvor mange år kunne du tænke dig, at der skulle være imellem dine børn?:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Uh ikke for mange år 🙂 Vi har snakket højest en 2-3 år mellem dem..

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

    Hej Line Sofie!
    Har villet skrive til dig noget tid, men efter alt det du har haft gået igennem med din far synes jeg ligesom ikke at der har været et passende indlæg. Men nu er det oplagt! Du mødte mig på en rulletrappe i Rødovre centret en mandag, jeg havde min baby i en indkøbsvogn og du spurgte hvor gammel han var og sagde at jeg skulle nyde tiden. Jeg ved godt at den flyver afsted, men især når man kigger tilbage har alle jo ret – nyd tiden! Så forstår godt du allerede er skruk (er jeg dog ikke endnu, han er trods alt næsten kun 7 uger :p). Men det sjove er at vi faktisk også havde en samtale tidligere, hor jeg skrev at jeg var gået over tid – men det ville jeg trods alt ikke lige stå og sige, virker nok lidt for stalker agtigt :p haha. Men ros for at du er så imødekommende og smilende, selvom du havde fart på 😉
    Bare lige en lille tanke/hilsen hehe

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Nå ja, hvor sjovt. Det kan jeg faktisk godt huske 🙂 Ja tiden den flyver afsted så hurtigt at inden man har set sig om så er de små 6 mdr. Kan kravle, 1 års fødselsdagen kommer osv. osv. Det er så vildt. Og os selv, ja vi bliver bare ældre og ældre hehe 😉
      Det skulle du da have sagt til mig da vi snakkede sammen, kan godt huske at jeg skrev med en herinde som var gået over tid. Selvom jeg havde også lidt travlt den dag.
      Tak for dine søde ord 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Michelle

      Hehe ja. Men tror også det er fordi man hele tiden stiler efter det næste de så kan. Sådan de smile, pludre, sidde, kravle, pludre mere, gå osv. Man glæder sig hele tiden til de kan lidt mere og så glemmer man at nyde dem i nuet ☺️ Selvom jeg virkelig prøver!! Men dagene suser jo bare afsted altså.
      Hehe ja det skulle jeg da 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Ja det gør man nemlig og så glemmer man helt bare at nyde dem som de er 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eliana

    Du har all grunn til å være stolt av gutten din. Er er så skjønn 🙂 Har to gutter selv som jeg er stolt over.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Det kan jeg godt forstå du er og nu har han jo også en god alder til at der kommer en lille ny mere 🙂
    Jeg har det som hedder pseudotvillinger og nøj det er til tider hårdt – især fordi bøllefrøen er ved at være (læs: han ER) i trodsalder fasen og kan ordet NEJ :-/ desuden er de begge jo ble børn og bøllefrøen er kun 18 mdr og Æblekind 11 uger – men ligeså hårdt det er, lige så fantastisk er det også. Han elsker virkelig sin lillesøster og vil kysse, kramme og nusse hende og det er det, som gør det hele værd. Med tiden vil de også få mere ud af hinanden.

    Go for it og glæder mig til at følge bloggen, når de to magiske streger finder sted på siden <3 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Uh ja, er ikke i tvivl om at det bliver hårdt hvis der kommer en lille ny snart. Ikke at det ligger i vores planer lige nu! Men jeg vil på en eller anden måde hellere have to ble børn på samme tid, så man også slutter det på nogenlunde samme tid 😉
      Haha ja nu må vi se hvad fremtiden viser 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guuud hvor er han bare dejlig at se på <3 nu blir jeg endnu mere skruk igen, selvom jeg netop nu er gravid i uge 30 haha ;O) Hvor mange børn vil du gerne have egentlig? :O) Du burde kaste et blik på graviditetsbloggen http://www.gravidugeforuge.info den er rigtig god synes jeg, der står sindssyg mange gode ting og graviditet og de følelser man gennemgår som gravid og mor, samt forældre 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp søges