NEW IN!! Prewalkers

Lorte dag med lort på

Kender i ikke det når man bare har en gennemført dårlig dag?

SÅDAN EN DAG HAR JEG!!!

Min dag starter faktisk altid rigtig godt, har en super glad dreng der nærmest aldrig græder – så mere kan jeg jo ikke forlange. Han er altid min kilde til positiv energi og livsmod. Men fuck hvor kan nogle dage også bare pludselig være nedern! Jeg har svært ved at forklarer hvorfor jeg lige har en dårlig dag idag og hvad det er der har tricket den til at blive dårlig. Det er bare såden en negativ følelse der florerer rundt i min krop.

Nogle gange føler jeg mig skuffet over mine veninder. At jeg lidt er kommet på en anden hylde nu hvor jeg har fået barn/familie. Eller at jeg nogle gange er skuffet over at de ikke spørger ind til hvordan det går med min far som ligger og er ved at dø eller bare i det hele taget hvordan det går med mig osv.

Jeg har sikkert også selv en del af skylden over det, men kender i ikke det når man har så meget at tænke på, at man ville ønske de kom af dem selv fordi de kan se at man har det rigtig hårdt fortiden? Jeg ved det ikke, alt er bare så svært, trænger lidt til at der er nogen som tager sig af mig!

Kan heller ikke lide mig selv når jeg har en dårlig dag!! Tænker forfærdelig ting om andre mennesker – uden at de måske har gjort mig noget. Tidligere kom jeg cyklende og skulle igennem en stibom og mod mig på den anden side af bommen kommer der en ældre dame gående, hun havde ikke set mig. Men bare fordi jeg skulle hoppe af min cykel svinede jeg hende til indeni, ting som jeg ikke har lyst til at skrive. Men når alt kommer til alt så kan jeg bare ikke lide at se/høre på mig selv når jeg har en dårlig dag.

Nå, det var lidt tanketorsk herfra. Forhåbentligt bliver mit humør bedre nu hvor jeg skal hente Victor i vuggestuen og i biografen senere med Nicoline <3 What’s not to like?

God dag til jer.

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

4 kommentarer

  • Emma

    Årh, kender det alt for godt med sådan nogle dage…. Håber det går bedre nu 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Kender godt til det med at være skuffet over ens veninder- men kun de der meget tætte, der har været der i mange år efterhånden.
    Jeg mistede min mor pludselig for lidt over 1 år siden, og jeg hører bare aldrig fra nogle af dem hvordan jeg har det eller noget. Når jeg tænker sådan rigtig over det, bliver jeg sur og ked af det og overvejer om jeg overhovedet gider være veninder med dem mere, for jeg ved med mig selv jeg havde spurgt dem. :/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • louise

    Blot et cyber kram fra en daglig læser 🙂 Elsker den måde du skriver tingene lige ud af posen på, hvad end det er gode eller dårlige oplevelser/ting..
    Håber idag er noget bedre..

    Var det en film at anbefale ??

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Tak for dit cyber kram, det varmede meget skal du vide 🙂
      og tak fordi du læser med.. <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN!! Prewalkers