DET GJORDE HUN BARE IKKE!!!

Paradise Hotel del 7

Sorry guys, jeg ved godt at det er lang tid siden jeg har skrevet om PH. Men som i jo selv har kunne læse har jeg haft alt for meget om ørene til at kunne overskue at skrive om det! Men her kommer jeg med lidt nyt og lækkert til jer.

 

At blive fremstillet på tv

Først og fremmest vil jeg sige at jeg ikke føler mig fremstillet på en forkert måde, som jeg ved at visse andre mennesker gør. Jeg har aldrig følt at de har klippet i tingene så mine udtalelser blev anderledes fremfor det jeg mente og sagde i virkeligheden. Men det betyder ikke at de ikke har klippet i nogle af mine udtalelser, for det kan man ret så tydeligt se når det sker. Jeg ved at der er mange som har brokket sig over den måde de er blevet klippet sammen på osv. Men det har jeg aldrig helt været enig i, for uanset hvad, er det noget man har sagt eller måske gjort. og desuden er de jo nød til at klippe lidt i det for at gøre det mere spændende for seerne.

Det kaldes for sync når i kan se at vi sidder og bliver interviewet alene. Det er her produktionen stiller os en masse spørgsmål som vi skal svare ærligt på. Det foregår faktisk på en helt bestemt måde! Når de stiller os et spørgsmål skal vi svare tilbage ved at have spørgsmålet med i svaret. Håber det giver mening? Hehe. Kan give jer et eksempel: Syntes du at Line Sofie spiller spillet taktisk godt? Så kan man svare: Jeg synes helt sikkert at Line Sofie spiller spillet taktisk godt. (Eller jeg synes IKKE at Line Sofie spiller spillet taktisk godt hehe) Så lyder jeg mindre selvfed haha. Men nu har i fået en ide om hvordan vi skal svare på spørgsmålene. Jeg kan love jer for at det var det vi allesammen havde problemer med i starten, det var virkelig svært at skulle huske at svare på spørgsmålet med selve spørgsmålet i det. Så det skulle tit siges om fordi man glemte det.

2645310-til-bt-forskud-paradise-hotel

At se sin egen sæson bagefter

Det var såååå underligt at se sig selv på tv. Syntes slet ikke at jeg kunne genkende mig selv! Det var virkelig underligt at høre sin egen stemme og den lyder slet ikke som man hører den når man snakker haha. Men det er der vel mange af jer som kan genkende? Også hvis i bare har set jer selv på en hjemmevideo eller noget. Så underligt. Der gik i hvert fald lige lidt tid før jeg vænnede mig til det.

Nu hvor jeg så min egen sæson var der klart nogle ting som kom bag på mig og som jeg først fandt ud af da det blev vist på tv. Jeg kan huske at jeg blev en del skuffet over cecilie og hendes udtalelser om mig. Troede rent faktisk at vi var tættere veninder end det jeg så, det var i hvert fald sådan jeg opfattede det! Vidste faktisk ikke at hun gerne ville have mig ud, så det kom meget bag på mig hvor ihærdigt hun prøvede. Men jeg har aldrig båret nag overfor cecilie, for har altid godt kunne li’ hende og vi har altid haft det rigtig sjovt sammen. Og så er det jo også et spil! Noget som også kom bag på mig var det at se Claudia og Jon være så intime sammen. Nok også fordi jon aldrig rigtigt fortalte mig hvad det var sket mellem dem. På det tidspunkt kan jeg huske at jeg syntes hun var billig og at jeg aldrig kunne finde på at gøre sådan noget for at komme i kanen med en fyr. (Undskyld Claudia, men sådan havde jeg det virkeligt dengang!)

Jeg har aldrig fortrudt nogle af de ting jeg har sagt og gjort på tv. Det var det jeg følte var det rigtige på det tidspunt og det er ikke noget jeg kan lave om på nu, uanset hvor dumt jeg måske syntes det var. Men det er da klart at jeg godt kunne have været sex’en foruden, nu hvor man er blevet mor og ikke vil have sit barn nogensinde skal se det. Men når nu det skulle være, var det heldigvis så sorbet og man ingenting kunne se – i forhold til visse andre (host host) hehe.

10398884_73956653844_4603228_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

1 kommentar

  • Maria

    Snakker du stadig med nogle fra din egen sæson? Og i så fald hvem? 😉
    Og hva med dig og Jon? Snakker i stadig sammen?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET GJORDE HUN BARE IKKE!!!