20% rabat på Make up!!

FUCKING MØGUNGER!!!

Uh hvor jeg bare HADER når man er i biografen og skal se en film som man har glædet sig rigtig meget til at se + at man har brugt penge på det – at sådan nogle fucking irriterende møgunger skal ødelægge ens film!!!!

Min veninde og jeg har været inde og se filmen ‘Annabelle’ i Palads idag. Vi tog en tidlig tid (kl16.20) da vi begge havde tidligt fri fra arbejdet og ikke kunne overskue at komme sent hjem osv. Man kan nærmest sige at vi har en gyser klub haha. Det er noget vi har gjort i flere år, altid set gyserfilm sammen. Enten derhjemme, i biografen eller drive in. Det er pisse hyggeligt og fedt at jeg endelig har fundet en som gider se gyserfilm med mig (min mand gider nemlig aldrig).

Nå men her kommer så mit spørgsmål. HVORFOR FANDEN ER DET AT MAN TAGER I BIOGRAFEN FOR AT SNAKKE/RÅBE/LARME OG ØDELÆGGE DET FOR ALLE ANDRE???!! Det er bare så respektløst. Det sker nærmest hver gang jeg er i biografen at nogle idioter skal ødelægge det. Jeg er så heller ikke typen der er bleg for at råbe tilbage at de skal holde deres kæft – og jeg gør det med glæde!!! Når det kommer til sådan noget har jeg absolut ingen tålmodighed!

Hvor er det bare øv!

Men filmen var god. Den er værd at se hvis man godt kan lide at få chok hehe.

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% rabat på Make up!!