Vi er sååååå klar nu!

Paradise Hotel del 8

Hvem ses du med idag?

Jeg ses ikke med særlig mange idag. Mange af os er vokset fra hinanden eller havde kun Paradise Hotel til fælles. Man kan jo heller ikke være venner med alle. Nu er mit liv jo også vendt fuldstændigt op og ned idet at jeg har fået min fantastiske søn <3 Og pga det går der også mange venskaber tabt.

Dem jeg ser idag er: Nicoline sæson 4, Sanne sæson 5 og Reka sæson 5. Snakker nogle gange med Frederik sæson 5, Michael sæson 5, Zarah sæson 5 og Cecilie sæson 5. Og nej, jeg snakker ikke med Jon, det har jeg ikke gjort i flere år (men det kan jeg fortælle jer om næste gang).

1909439_56867653844_6816308_n

Ændrede jeres forhold til hinanden da i kom hjem?

JA!!! Det kan man næsten ikke komme udenom. Nok ikke lige i starten, men når først ens sæson er gået igang og man kan se med i alle krogene er det dér man begynder at stille spørgsmålstegn. For her ser man folk intentioner, hvad de siger bag ens ryg osv. Det kan godt være hårdt at se – specielt hvis man stolte på den person. Det er jo ligesom også her man kan se alle de små løgne.

Men når det så er sagt ved vi alle jo godt at det er et spil og det gælder om at vinde i sidste ende. Det har været mange op og nedture, men det er ligesom en del af spillet. Fx. var det mega hårdt da jeg skulle smide Reka ud, følte mig tvunget ud i det da jeg jo ikke kunne smide nogen fra min egen gruppe ud. Reka og jeg havde det bare så godt sammen, selvom vi stod i hver sin gruppe. Så da vi kom hjem var jeg bange for at hun skulle være nag og være sur på mig, selvom hun godt vidste hvor ked af det det gjorde mig. Og heldigvis var hun ikke det og derfor har vi stadigvæk et stærkt venskab den dag idag!

1385941_10152533761868845_3731437774301882368_n

10685782_10152533767453845_23740029609934278_n

Tøjet til parceremonierne 

Tøjet var vores eget som vi havde med hjemmefra. Vi lånte selvfølgelig hinandens på kryds og tværs, hehe. Det gør piger jo! Styling, make up og hår var også noget vi selv lavede. Det skal lige siges at når det var en dreng der skulle ryge ud til en parceremoni, var pigerne sammen i timerne op til, spiser mad og gør sig klar sammen i “spisestuen”. Mens var drengene på deres værelser hvor de skulle gøre sig klar alene og spise aftensmad på værelset alene. Og når det så var pige der skulle ryge hjem til en parceremoni var det selvfølgelig os der sad alene på vores værelser osv. – MEGA kedeligt btw. Så man sad og spiste aftensmad på sengen, lagde make uppen langsomt på – for man skulle nødig blive færdig i god tid haha. For så kunne man kun få lov til at glo ind i en væg indtil en fra produktionen kom og hentede dig og det var tid til at filme parceremonien.

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

11 kommentarer

  • simone

    Hva med dig og Pernille? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julieeee

    Er det helt ulønnet?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Åh jeg vil gerne høre mere om dig og jon og hvad der skete

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Hvad med Mads Gleager, har du også mistet kontakten til ham?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Ja vi har ikke snakket sammen i flere år 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej.

    Hvad gøre man med sin husleje når man nu ikke får penge mens man er med?

    Altså hvordan betaler man den, og med hvilke penge?

    Vh
    Emma

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Det kan man ikke 🙂 Så må man få hjælp fra sine forældre eller noget andet..

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Viktoria

    Hej, jeg ville bare høre om hvornår der kom et nyt afsnit ud om paradise hotel?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Det gør der 🙂 har lavet det igår og set kommer ud imorgen 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi er sååååå klar nu!