Sover dit barn igennem om natten?

Ting til børneværelset med rabat!

IMG_7477

Har netop lige fået dette lækre sæt sengetøj hjem til Victor fra LEKMER.DK. Jeg syntes at det er ret så lækkert og kan rigtig godt lige at man kan skifte farve, da den ene side er hvid med grå stjerner og den anden side er grå med hvid stjerner. Hovedpuden er kun grå med hvide stjerner, den kommer vi nok ikke til at bruge lige nu, da Victor stadigvæk er så lille at han endnu ikke behøver at sove med hovedpude.

Sengetøjet kan du købe HER og hvis du køber det nu, får du 35% i rabat.

IMG_7432

Har samtidig også fået denne knagerække med hjem fra LEKMER.DK. Jeg ville gerne have noget som var lidt neutralt til hans værelse, da han simpelthen har så mange farver på sit værelse fra sit legetøj osv. Kunne ikke lade være med at hænge hans strik op som han brugte dan han var lille baby <3 Det ser såååå sødt ud hehe. Bøjlerne er købt i søstrene grene for noget tid siden.

Knagerækken kan du købe HER, den findes også i lyserød, grøn og blå. Så der er lidt til hver smag. Du kan faktisk også købe dem enkeltvis HER og de findes også i lyserød, grøn og blå. Det jeg godt kan lide ved de enkeltvis er, at man evt kan hænge dem i forskellige højder.

IMG_7493

Nu hvor Victor er begyndt at sidde med gaffel og ske selv tænkte jeg at jeg ville købe lidt flere til ham. Man kan ikke få for lidt af den slags. Valgte denne 6-pack da den var mega billig og med ergonomisk greb. Du kan købe den HER.

Se lige denne glade dreng på næste billede. Hans nye tunnel var et kææææmpe hit, nøj hvor var det sjovt at kravle frem og tilbage, frem og tilbage, frem o….. hehe! Den har jeg købt HER og lige nu får du 27% i rabat (men kun i den grønne farve). Den findes også i lyserød og blå.

IMG_7487

 

IMG_7494

 

Sponsoreret indlæg

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

2 kommentarer

 • Simone

  Hej Line Sofie 🙂
  Tænkte på, hvor er den sengehimmel fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Hej Simone. Den er købt i Ønskebørn i sin tid hehe 🙂 Men nok noget de altid har..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sover dit barn igennem om natten?