Skal dit barn "vokse op" med en....

Her er Justin Biebers photoshop billeder!

rs_508x749-150108124339-Bieber_cutout

Som alle nok ved er Justin Bieber blevet Calvin Kleins nye model, det har været pænt meget oppe at køre på de sociale medier! Jeg syntes nu ikke at det er nogle dårlige billeder og som par passer de to utrolig godt sammen på billeder.

Jeg syntes nu at det er rigtig ærgerligt at man har brugt photoshop! Jeg ved at det bliver brugt på stort set alt der kommer ud i offentligheden, hvilket er en skam. Hvorfor ikke vise billeder af folk som de ser ud? Jeg mener bare at, Justin Bieber har jo ikke et gram fedt på kroppen, små mavemuskler og det er det. Hvorfor så ikke lade ham fremstå sådan? Som han jo i virkeligheden ser ud? Hvorfor er der et behov for at gøre hans penis større end den er, eller hans overarme? Hvorfor jager vi altid efter det perfekte istedet for at indse at alle er uperfekte? I don’t get it. Nu er Justin biebers ikke så slem som nogle andre redigerede billeder, men alligevel.

Screen-Shot-2015-01-09-at-8.51.22-AM

justin-bieber-calvin-klein-photoshopmain2(1)__oPt

MTI3MjI3NDAzNzgwMDY5ODU0

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal dit barn "vokse op" med en....