Hvad vil du vide om mig?

Ballet i det kongelige teater!

igår aftes var jeg inde i det kongelige teater og se ballet. Min dejlige svigermor havde inviteret mig og sådan en oplevelse kunne jeg bestemt ikke sige nej til. Det var min aller første gang, så var meget spændt på at se det. Jeg var en smule bange for at jeg bare ville røv kede mig, men så havde man jo prøvet det!

Det startede kl20 og sluttede kl22.10. Det var så også en pause på 20min, det var rart at kunne få strækket benene. Salen var mindre end jeg havde forventet og man sidder ekstrem tæt! Men hold nu op hvor var salen smuk – den skal virkelig ses. Salen er en oplevelse i sig selv. 

Første del var en moderne ballet. Det var helt vildt at se! Der var ikke alle de der piuetter og spring. Nej her sad de på kasser og viftede rundt med armene og sagde underlige lyde. Det var meget specielt hehe, men super fedt lavet og man blev helt opslugt af optræden fordi den netop var så speciel. Anden del var så klassisk ballet, det var smukt – men kedeligt og ikke helt noget der fangede mig. Én ting der er sikkert er, at de har fandes mange muskler og sindssyg selvkontrol over deres krop.

For jer der ikke har oplevet ballet før vil jeg helt klart anbefale at i skal tage ind og se det. Jeg er i hvert fald glad for at jeg gjorde det og fik mig en god oplevelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad vil du vide om mig?