Min weekend i billeder...

Hvis jeg vandt 300 millioner !!!

Så ville jeg i hvert fald aldrig arbejde mere! Så det første jeg ville gøre var at sige mit job op, farvel og tak for denne gang.

Men, jeg havde også betalt hele min families gæld ud (hvis de altså har en gæld). Og så havde jeg foræret min mor, far, alle mine søskende og mormor og morfar en rigtig god sjat penge, så de også kunne leve godt! Efterfølgende ville jeg invitere dem på en valgfri ferie i en måned.

Derudover ville jeg købe mig et hus til stranden herhjemme og et hus i Thailand, Marbella, Maldiverne, Los Angeles og nok også i Schweiz – bare for at have et hus de fleste steder. Jeg kan love jer for at jeg havde købt mig en Bentley og Rolls Royce i mat sort, med læder sæder hvor mit navn står indgraveret med swarowskisten. Så havde jeg helt klart også købt Birkin og Chanel tasker i ALLE farver! Jeg vil bade mig i guld og kun spise med knive og gafler der var lavet af guld. Jeg vil leve mit liv så meget i luksus, at andre ville kaste op over at se hvor godt jeg har det haha. Jeg vil gøre det så overdrevet at jeg tilsidst selv bliver træt af det! Pludselig ville jeg blive klog og hjælpsom, at jeg ville blive investorer for random mennesker der vil starte sin egen virksomhed – fordi jeg tror på deres forretningside.

Jeg vil betale umådelige mange millioner til forskning indenfor kræft. Jeg vil forsørge fattige børn i hele verden, give dem mad, husly og skolegang.

Puha, min liste er lang…… Hvis bare det dog var mig der vandt 300 millioner kroner! Så ville i satme se en spændende blog det her pludselig blev i stedet for en træt mor haha.. Håber at i syntes min collage er flot (Ja det er så en joke).

300mill

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

3 kommentarer

  • elisabeth

    Ville 300 millioner ikke være opbrugt efter alt dét ? 🙂 Ellers fedt, at du ville give så meget til andre.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janni

    Jeg tror du ville komme langt med meget af det du skriver for 300 millioner er jo sygt mange penge… Og rigtig fedt med at invitere familien på ferie, ville jeg også gøre som noget af det første… Og så en masse millioner til forskning som du skriver, den kræft skal udryddes! (Bare det var muligt)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend i billeder...