Ballet i det kongelige teater!

Svar på jeres spørgsmål

Tak til alle mine læsere som har givet sig tid til at stille mig spørgsmål. Det er dejligt og bestemt noget jeg vil gøre igen. Jeg vil nu besvare jeres spørgsmål så godt jeg kan. Hvis ikke du kan se dit spørgmål er det fordi jeg har valgt ikke at svare på det.

10292339_10152789052058845_7974900629483679583_n

 

 1. Fra Malene: Har du stadigvæk kontakt med nogle af dem fra din sæson på paradise hotel? Ja, det har jeg. Jeg ses stadigvæk med Reka og Sanne en gang imellem. Og så snakker jeg en smule med Frederik, Lange og Cecilie. Det er ikke så mange, men det gør mig ikke spor – for man vokser hurtigt fra hinanden.
 2. Fra Hihi: Føler du, at du er blevet fremstillet på tv, som en person du ikke er, ved at der er blevet klippet i dine udtalelser og gøren. Altså at producenten med vilje har fremstillet dig som “den populære” for eksempel. Og derved formidlet en person der ikke er dig? Nej det gør jeg faktisk ikke. Jeg ved at der er mange som har brokket sig over det og føler sig udstillet på en måde som de føler de ikke har været. Jeg har personligt den holdning at man ikke kan redigere en til at være noget man SLET IKKE har sagt eller gjort. Forstået på den måde at det er noget du har sagt eller gjort, måske er sammenhængen bare ikke helt korrekt. Jeg ved at de er skide dygtige til at klippe og redigere i meget, meeeeeen de kan altså ikke klippe ord sammen til en sætning.
 3. Fra Amanda: Hvor meget elsker du din lillesøster? Gad vide hvem der mon har stillet mig det spørgsmål (host host!). Du kan tro at jeg elsker dig MEGET højt min skat og jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden dig i mit liv.
 4. Fra Kerr: Hvad er dine stærke og svage sider? Åh guuud, det er altid sådan et svært spørgsmål. Mine svager sider må være at jeg er så afhængig af sukker at jeg faktisk spiser slik eller chips hver dag. Det er bestemt ikke sundt eller godt, men jeg kan virkelig ikke leve uden haha. Mine goder sider er nok at jeg har meget gå på mod og at jeg altid tror på det bedste i alle mennesker – indtil det modsatte er bevist. Jeg sætter også en ære i at være den bedste mor for min søn!
 5. Fra Mia: Hvordan mødte du din kæreste og hvad gjorde han siden du faldt for ham? <3  Jeg kendte min kæreste i mange år før vi faktisk blev kæreste – også før paradise hotel. Efter nogle år hvor vi ikke havde snakket sammen mødte vi hinanden på Zen og snakkede lidt der. Ikke noget vildt og det var vidst nok kun i 5 min. En uge efter skriver han til mig på facebook og vi mødes så til en date, hvor den ene dag tager den anden. En måned efter vi blev kærester flyttede jeg hjem til ham. Det føltes bare rigtigt og vi klingede rigtig godt sammen. Han var en gentleman uden lige!
 6. Fra Sarah OG Josefine: Hvad med din skincare rutine? Jeg har ingen skincare rutine og det er 100% uden at lyve! haha. Min hud kunne nok godt bruge det, for har en tendens til at blive tør i panden. Men skønt hvis i syntes jeg har en flot hud.
 7. Fra Anne: Hej Line sofie. Er du efter paradise blevet tilbudt at deltage i andre realityprogrammer, eller i paradise reunion da den var der? Kunne du finde på at deltage i noget igen? Tak for en god blog. Jeg blev efter paradise hotel tilbud at være med i fangerne på fortet som jeg takke ja til. Det var den fedeste oplevelse ever!! Jeg blev også spurgte om jeg ville ud i junglen og ligesom overleve, der takkede jeg pænt nej tak. Fandt efterfølgende ud af at det var divaer i junglen. Har givet meget stor udtryk overfor de personer som har ringet for at høre om jeg ville være med i et tv program, at jeg ikke var interesseret i at være en del af reality verdenen mere. Det har de taget til sig. Selv hvis BT eller Ekstrabladet ringet har jeg sagt at jeg ikke vil have de skal ringe til mig mere. Jeg har fået mig et nyt og dejligt og ikke mindst en smuk søn – som jeg heller ikke ønsker skal være en del af det.
 8. Fra Anne: Hej Line Sofie.Hvad gjorde du mht. hårfarvning under din graviditet?? Man hører jo en del advarsler, men ingen konkrete beviser, og din smukke Victor ser jo sund og rask ud, så er lidt interesseret i at høre hvordan du forholdte dig til den situation? Godt spørgsmål. Jeg var nemlig virkelig i krise under min gravidtet. For jeg havde nemlig også hørt en masse forfærdelige ting med at farve hår under gravidteten. Jeg snakkede så med en masse fra min familie der sagde til mig at jeg skulle tage at slappe lidt af og at dengang de var unge og gravide farvede de hår – og vi (deres børn) jo intet fejler idag. Tænkte en del over det og konkludere at jeg bare ville farve min bund. Jeg fik farvet min bund to gange under graviditeten.
 9. Fra Janni: Hej Line Sofie. Hvad synes din familie om din deltagelse i paradise (efter de havde set programmet) Synes du var den fedeste person den sæson, var vild med dig og Jon.. Min familie brød sig på ingen måde om at jeg skulle være med. Min mor græd og syntes at det var forfærdeligt haha! Efter min deltagelse og det faktum at jeg vandt gjorde at min familie ikke syntes det var så slemt alligevel. Min mor syntes faktisk at jeg var sej og hun syntes at det var dejligt at se at jeg bare var mig selv hele vejen igennem.
 10. Fra M: Hej, kunne godt tænke mig at vide hvad du ca tjener om måneden på din blog? Jeg kan godt forstå at i er nysgerrig, men dette spørgsmål vil jeg ikke fortælle om da jeg syntes at det er for privat. Håber at i forstår!

Har valgt ikke at lave indlægget længere. Resten af jeres spørgsmål kommer en af dagene! Håber at i er tilfredse med mine svar og tusinde tak fordi i gad at lege med.

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

3 kommentarer

 • Anne

  Tak for dit input/svar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Tusind tak for svar. Mit spørgsmål var nr 5. I passer så godt sammen, og i har den sødeste dreng. Må i blive sammen for altid. <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • elisabeth

  Hvad har du af uddannelse ? Kan godt være du tidligere har skrevet om det, i så fald lader du bare være med at svare 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ballet i det kongelige teater!