Tillykke til ...

Overvejer at blive blond igen!!

Det er ikke meget mere end et år siden siden at jeg fik mit helt mørke, næsten sorte hårfarve tilbage igen. Jeg elsker farven, det gør jeg virkelig. Men er bare blevet en smule træt af den! Er begyndt at tænke i lysebrune farver igen. Nok fordi sommeren er på vej og jeg bare er en person der elsker at få farvet mit hår for at se en forandring. Jeg er efterhånden rimelig cool med hvad jeg får lavet – tror dog aldrig at jeg laver en Kim Kardashian haha. Selvom jeg faktisk syntes det klædte hende (skriver klædte hende fordi hun har farvet det sort igen). Men ok, alt klær Kim Kardashian.

Jeg var rets så vild med mit ombré, men ved ikke om hvis jeg får det igen om jeg så bare er total “last year”? På Instagram er der også flere og flere billeder af smukke piger der får farvet deres hår gråt og jeg freaking elsker det. Jeg syntes det er så fedt, tror dog ikke at det ville se pænt ud til mig – desværre. Det gode ved at være mørkhåret er, at hvis der går lort i hårfarveningen kan man altid farve det mørkt igen. Optuuuuuur!

gray-granny-hair-trend-101__605

10366230_10152851749778845_875641108527357448_n

11073428_10152851749848845_3657557031149511094_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

3 kommentarer

 • Anna

  Gå med det grå som på billedet.. Det er da i hvertfald SO THIS YEAR

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianna

  Synes det mørke er super flot til dig og får samtidig håret til at se fyldigere ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg tror faktisk at helt lysebrunt vil være rigtig flot til din hudfarve og dine flotte øjne 🙂 Jeg har selv i mange år haft ligeså mørkt som dit, men har de sidste 2 år skiftet mellem lysebrunt, og helt lyst hår, dog altid med striber så det giver et naturligt spil. Jeg går aldrig tilbage til det helt mørke selvom jeg elskede farve til mig selv. Den mørke blev hurtig kedelig i farven, og hadede den lyse udgroning jeg fik(har selv en dejlig leverpostejs hårfarve) Når man har det lysere og med et naturligt spil i føler jeg ikke at farven falmer.
  Håber du finder ud af hvad dit næste hårskridt skal være :))

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tillykke til ...