Victors vuggestue er lukket

Tatsdating, ja du læste rigtigt

full-body-tattoos-for-guys

Personligt elsker jeg selv tatoveringer og jeg syntes at der er noget rigtig smukt ved det. Nogle får lavet tatoveringer for at udsmykke sig selv, andre får det lavet fordi det har en speciel betydning, hvor nogle helt tredje måske får det gjort for at dække nogle ar.

Uanset hvad, så syntes jeg at tattoo verden er ret så spændende! Det er så her at Tatsdating.dk kommer ind i billedet. Min første tanke var at det var specielt, men ideen og konceptet bag det er sgu genialt. Fedt at os med tatoveringer kan møde andre i et åbent forum, hvor tattoos er midtpunktet. Om det er dating, at finde en ny ven, inspiration til nye tatoveringer osv. Så har man noget til fælles.

Noget af det som jeg godt kan lide ved Tatsdating.dk er, at de har ligeså mange kvinder som mænd der er medlemmer. Og de har altså omkring 8000 medlemmer, så mon ikke at man kan finde inspiration til en ny tatovering, ven eller date.

Hvis du syntes at det lyder spændende kan du tjekke dem ud på deres hjemmeside Tatsdating.dk eller på deres facebook side HER – hvor der løbende vil komme nye opdateringer og billeder. Jeg syntes helt klart at det er værd at tjekke ud!

For mig er det selvfølgelig ikke dating, men mere for at få inspiration til kommende tatoveringer.

TatsDating

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Victors vuggestue er lukket