Bloggerevent i ZOO

Victors første tur i ZOO

I søndags var det samtidig Victors første tur i zoologiskhave. Da eventet sluttede tog vi selvfølgelig en hyggelig tur rundt for at se på alle dyrene. Jeg havde forinden spurgt min dejlige svigermor om hun ikke havde lyst til at tage med, så hun mødte os derinde. Victor var simpelthen så sød!! Han var helt betaget af alle dyrene og man kunne se at han syntes det var rigtig spændende specielt da han så løverne som det første, der tog han sin hånd for munden som om han blev chokeret (der smeltede mig hjerte fuldstændig). Han er begyndt at skubbe sin klapvogn, det syntes han er det fedeste haha! Senere mødte vi noget familie som vi så gik rundt med resten af dagen – det var så hyggeligt! Og så fik Victor forresten lov til at smage popcorn for første gang, vi var i hvert fald ikke i tvivl om at de smagte godt hehe <3

     
                 

   

  

2 kommentarer

  • Camilla

    Hej Line Sofie.
    Det ser skønt ud, min dreng elsker også at gå med klapvognen selv

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggerevent i ZOO