En meget ubehagelig oplevelse!!!

Jeg har en down periode lige pt!

Lige pt syntes jeg at livet stinker. Det kører ikke lige som håbet og Victor er forfærdelig meget syg. Kender i ikke det når man bare føler at det ikke kan blive værre? Sådan har jeg det lige pt. Det eneste der ville gøre at det blev værre, ville være hvis vores ferie om 11 dage vil blive aflyst pga sygdom eller noget. Jeg vil seriøst begynde at tude hvis vi ikke kommer afsted! Jeg har sådan brug for sol, oplevelser og glade dage – og det kan man sgu ikke få herhjemme i DK. Jeg hader når jeg har det sådan her, det er altså skide øv ikke at føle livet vil en noget godt. Samtidig med det har jeg så ondt af Victor, der bare konstant er syg + at jeg har ondt af min kæreste og jeg som forældre, der skal lide under det. Ingen søvn og en masse gråd! Jeg kan mærke at det også tager hårdt på vores forhold – og det er der selvfølgelig heller ikke noget at sige til. Hader når vi snerrer ad hinanden og man kan bare mærke den dårlige vibe der er, fordi vi begge bare er mega udmattet. Jeg er samtidig på penicillin mod halsbetændelse og har ligget med 40 i feber. Jeg kan mærke at jeg heldigvis er ved at få det meget bedre igen (7-9-13).

Forhåbentligt kommer det til at vende den næste uges tid, så vi kan rejse som planlagt og få os en på opleveren! Victor skal opereres på torsdag i næste uge, så vi håber meget på at hans smerter kommer til at gå væk asap. Sådan en lille skrøbelig dreng har ikke fortjent så meget sygdom <3

11150288_10152885455353845_2200452279476648881_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

4 kommentarer

  • Øv at det hele er noget skidt lige nu. Håber som du siger, at det ikke kan blive værre, for så kan det jo kun gå en vej fra nu! Good vibes herfra!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Hvor lyder det bare som vores og min søns sygdoms historie. Han gik fra den ene sygdom til det andet. Havde konstant mellemørs betændelse. Han fik lagt dræn tre gange. Tredje gang fjernede de også hans polypper og siden har han ikke været syg. Håber det bedste for jer, og smerterne fra operationen går hurtig væk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Victor har aldrig haft mellemøresbetændelse, men jeg er nu bange for at det også kan være det som genere ham.. Godt vi skal forbi ørelægen imorgen så de lige kan tjekke op på ham!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En meget ubehagelig oplevelse!!!