Nu er jeg lidt mere ferie klar!

Operationsdag: jeg er ved at skide i bukserne

Det her indlæg er skrevet igår aftes, men jeg kan garantere jer at følelserne er de samme!

For det første tror jeg at vi kommer til at få nogle laaaaaange timer på til operationen. Han skal først opereres kl9.30. Grunden til at jeg skriver først er fordi, at han skal faste i 6 timer op til operationen. Og jeg ved at han kommer til at blive skide sur, tvær og græde og sige mam mam hele tiden, nu hvor han ikke kan forstå hvorfor han ikke må få mad. Victor spiser som et børnehavebarn, så han kommer nok til at splitte hele hjemmet ad fordi han er sulten.

For det andet er jeg vildt nervøs over at skulle se Victor i fuld narkose. Da jeg skal alene afsted med ham, er jeg lidt bange for hvordan jeg reagerer. Jeg er jo stadigvæk hans mor, der bekymrer sig meget for sit barn. Jeg ved at det kommer til at blive med tvang at hans skal have masken på. For da vi brugte inhalatoreren på ham (og det var altså kun i 10 sek han skulle have den for munden) skreg, græd, sparkede med arme og ben og nærmest hyperventilerede han. Så jeg frygter virkelig hvordan han vil tage imod at der er to fremmede mænd som står og tager den ned over hovedet på ham. Jaja jeg er der også selv til at trøste ham og holde ham i hånden – men stadigvæk!

For det tredje er jeg bange for ventetiden! Jeg ved at i, søde læsere, har skrevet at det nærmest tager 10 min fra han er kommet ind og til de er færdige igen. Men hvad nu hvis det tager længere tid end forventet nu hvor han skal have på begge ører? Hvad nu hvis der er komplikationer ved operationen? Det er satme heldigt at jeg har fået Shellac på mine negle, for ellers ville jeg 100% bide dem helt ned. Min næste tanke er det at skulle se ham livløs og lidt vente på hans opvågning. Jeg har ikke lyst til at hans opvågning skal gå alt for hurtigt, så han vågner op og bliver forskrækket. Men samtidig vil jeg heller ikke have at det skal tage for lang tid. Han bliver selvfølgelig nok ked af det uanset hvad, men der må jeg bare være stærk så jeg ikke selv bliver det og bare give ham en masse kærlighed <3

11096663_10152952621963845_484109539299392173_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

1 kommentar

  • Christine

    Jeg forstår alle dine tanker – men håber til gengæld at det er gået så godt, og at din lille dreng er frisk og glad igen:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu er jeg lidt mere ferie klar!