AFSLØRING: Kønnet på Kim Kardashians baby!!!

Sød ser han ud, men….

10414446_10153055258778845_7266125195312219772_n

På alle de billeder jeg ligger op af Victor ser han jo super sød og dejlig ud, men hvad der foregår bag lukkede døre er noget helt andet!

Victor er nu blevet så stor at han hver dag nærmest giver mig et hjertestop. Han har ingen frygt i livet og gør bare hvad der lige falder ham ind. Han er virkelig en dreng med STORT D. Han rejser sig op i sofaen og hopper ned på numsen og selvom vi siger at han ikke må og det er farligt, bliver han ved. Det er først når vi tager ham ned fra sofaen at han stopper. Nu er han også begyndt at kravle op på vores sofabord! Når han gør det er vi ekstra kontante, da det er farligt og ikke et sted for et barn at være. Når han er på sofaen er vi lidt mere large. Men lad mig sige det sådan her, vi har RIGELIGT at se til haha. Gad vide hvordan pædagogerne i hans vuggestue klare alle de børn med krudt i røven og stadigvæk kan komme hjem uden en skræmme på sig.

Det er selvfølgelig dejligt at se at han er igang med at udvikle sig – han er dog lidt for vild nogen gange hehe. Han er OVERALT! Men det er skønt at se at der virkelig sker noget med ham nu. Han kan sige flere ord og prøver virkelig at tale, på trods af at det ikke er så nemt. Vi kæmper dog stadig med ham om aftenen når han skal puttes. Det går bedre og bedre og de sidste par nætter har han sovet igennem (7-9-13).

Selvom han godt kan være en stor mundfuld nogle dage, sidder jeg hver dag på arbejdet og glæder mig til jeg skal se ham. Han er virkelig det bedste der nogensinde er sket i mit liv og jeg vil ikke bytte det for noget andet. Han er min nr 1 og vil altid være det <3

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AFSLØRING: Kønnet på Kim Kardashians baby!!!