At forkæle sig selv

Jeg er SÅ udmattet!!!

Jeg er så træt i øjeblikket. De sidste par dage når jeg er kommet hjem fra arbejdet er mit energiniveau bare dalet med 100 km/t. Igår kl 18 sad jeg på sofaen med min telefon i hånden og surfede på nettet, pludselig lukker mine øjne i hvorefter jeg vågner op et par sekunder efter. Kender i ikke det når man uventet falder i søvn? Jeg tænkte ej hold da op og at jeg lige skulle tage mig sammen. 1 min efterfølgende gør jeg det samme igen haha. Præcis det her skete også i mandag, der var klokken dog 21 om aftenen.

Udover at jeg ingen energi har, ja så er Victor virkelig ikke speciel sjov at få til at sove fortiden. Det er nok også det som tager på mine kræfter. I 5 uger nu har vi siddet inde hos ham på skift indtil han falder i søvn. Samtidig med det så vågner han hver aften/nat ved en 24 tiden og så er endt inde i vores seng. Alt dette har stået på i 5 uger nu – og jeg er VIRKELIG ved at dø over det nu. Det kan ikke være rigtigt at han skal være så svær at få til at sove!! Det har aldrig stået på i så lang tid. Men nu har jeg fået nok.! Så jeg er gået igang med en ny soverutine med ham. Første gang var igår og det tog ca 45 min at få ham til at sove (normalt tager den 1 time til halvanden). Jeg gør det at jeg lægger ham i hans seng, fortæller ham at mor og far sidder inde i stuen, kysser ham godnat og går ud fra hans værelse. I stedet for at lukke døren i, lader jeg den stå halvt åbent. Vi har skruet op for fjernsynet samtidig med at han kan høre os snakke. Han var selvfølgelig helt vildt ulykkelig til at starte med, men jeg blev bare ved med at gå ind til ham med få minutters mellemrum – fortalte ham hver gang at vi sidder inde i stuen og at vi ikke ville gå nogle steder. Jeg gjorde det samme hver eneste gang jeg gik ind til!! Det er klar at han er så ulykkelig som han var igår, da vi bryder en vane/tryghed for ham, som han har været vant til i 5 uger nu. Vi har fuld forståelse for at han lige skal vænne sig til at vi ikke sidder inde hos ham mere og han skal lære at føle sig tryg ved at vi ikke sidder ved siden af ham, men at han bare kan høre os.

Det bliver en hård process vi skal igennem den næste uges tid. Men både min kæreste og jeg er optimistiske og jeg er sikker på at det nok skal lykkedes <3

11659252_10153093905413845_6908779092287467821_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

3 kommentarer

  • Cathrine

    Hej linesofie:) vi havde for 1,5 mrd siden den periode med vores datter på snart 2. Det varede rigtig længe og havde ikke overskud til at gøre noget, før en onsdag aften min veninde var på besøg, også kæmpede vi en 1,5 time og hun skrig og skrig(moren hjerte var knust) og vi gjorde som i gør, ind hele tiden og ligge hende ned og snakke beroligede til hende.. Efter 1,5 time faldt hun i søvn med en hulkende vejrtrækning. Næste aften tog det 30 min og det blev hurtigere og hurtigere.. Nu tager det 5 -10 min med hele nat-halløjet:) Det virker, I skal bare stå fast. Hård lang sej kamp, men hold nu op, alle parter sover langt bedre i hver deres egen seng min dattes far (min kæreste) kan ikke at hun græder, så den kamp tog moren helt selv:) mvh Cathrine

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Zandra

    Hej LineSofie,

    Har jeres metode hjulpet ??
    Vi har også længe haft problemer med vores datter, som heller ikke vil sove..
    Hun rejser sig bare op med det samme, og begynder at græde…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      JA!! Allerede på anden dagen sov han på 15 min.
      det gør Victor også, men så skal du bare gå derind med jævne mellemrum og fortælle hende at i er inde ved siden af. Husk at lade døren stå halvt åbent og gerne med fjernsynet der er skruet op.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At forkæle sig selv