Lige om lidt

Om baby number 2

11694106_10153141956748845_4012656859261765072_n

Jeg er ikke i tvivl om at jeg gerne vil have en baby mere! Jeg er 100% overbevist om at Victor skal have en bror eller søster. Jeg har fire søskende, to på min mors side og to på min fars sidee. Jeg er så lykkelig over at have så mange søskende! Ikke at jeg skal have så mange børn, et mere er nok for mig. På et tidspunkt da Victor var baby tænkte jeg at jeg at jeg et års tid efter meget gerne ville gå igang med baby nummer 2. Men med tiden har jeg fået en lidt anden holdning!

Et eller andet sted vil jeg rigtig gerne have et snart, så der kun er få år mellem dem. Men på den anden side har jeg heller ikke noget imod at vente nogle år mere, da vi forhåbentligt kan nå imellem tiden at købe et hus. Tror jeg mest hælder til det sidste! Så er Victor også blevet en stor dreng og kan finde ud af flere ting selv, så man ikke skal have to små rendende børn at se efter. Ja der er vel en masse fordele og ulemper ved det hele. Men det vigtigste af alt er vel, at min kæreste og jeg er klar og enige om at få en baby til. Når den dag kommer, så håber jeg på at min graviditet vil blive ligesom den første <3 (Jeg kan dog godt undvære 27 timer med veer!!!)

Hvis du vil læse mere om min graviditet, skal du bare klikke i kategorier og finde kategorien graviditet eller fødsel.

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

3 kommentarer

 • Mille

  Hvor finder man ‘kategorier’ henne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Tror kun du kan finde den hvis du læser min blog fra en computer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   Arg, okay 🙂 fundet!
   Og i øvrigt god blog!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige om lidt