Opturs arbejde!!

Girls night out!!!

Jubiiii…. Idag skal mor her endelig ud og luftes!! Jeg er blevet inviteret ind på Nimb af en dejlig veninde til årets sidste fredagsrock i Tivoli. Mener at det er Suspekt der skal spille! Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til at komme ud. det er virkelig lang tid siden! Det bliver dejligt at komme ud og hygge sig med en masse veninder, drikke lækre drinks og danse hele natten lang! Jeg er virkelig i humør til det.

De sidste par uger når jeg har set billeder eller snapchats fra folk som har været i byen har jeg bare været vildt misundelige på dem. Det hjælper selvfølelig heller ikke noget at Victor har været syg. Så i aften vil jeg give slip for alle mine bekymringer, leve i nuet og have det skide sjovt. Mon ikke at jeg også får mig en lille skid på, hihi. Jeg har inviteret min veninde Reka med <3 Til dem af jer som syntes hun ser bekendt ud, så er det fordi hun var med i min sæson af Paradise Hotel (godt at man kan være veninder den dag idag, på trods af at jeg smed hende ud!!).

Er der nogle af jer som også skal i Tivoli i aften og se Suspekt optræde??

(Billedet af Reka og jeg er fra sidste år til Distortion)

12042900_10153246518423845_2835475725818239594_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opturs arbejde!!