Opskriften til et barn der ikke bliver syg

Ny frisør – nyt hårJeg har valgt at skrifte frisør, da min veninde lige har åbnet ny butik og fordi jeg gerne ville prøve noget nyt. Hun har åbent en lækker frisør i Kastrup, selvom jeg bor helt i Brøndbyøster, afholder det mig ikke fra at have en frisør der ligger langt væk – så længe jeg ved at hun er dygtig! Og det ved jeg at Karina er, for hun har nemlig farvet/klippet hår på flere af vores fælles veninder.

Som i jo ved har jeg altid haft en helfarve eller ombre. Jeg har aldrig prøvet highlights/striber før og jeg har egentligt altid gerne ville prøve det. Så NU skulle det være, ny frisør betyder en helt ny start. Hun farvede min bund og lagde tynde highlights i hele mit hår. Jeg var VIRKELIG spændt på at se mit hår efter vask og føntørring!! Jeg må virkelig sige at jeg er meget tilfreds med min nye hårfarve. Det er ikke for voldsomt og det er jeg glad for, når nu det er min første gang med striber i håret. Ellers så havde jeg nok synes at det var for meget. Vi har snakket om at hun næste gang skal lave flere highlights på mig, så det er en spændende process jeg er igang med.

I kan se mere til priser og beliggenhed på hjemmesiden www.hairtostay.dk eller giv et like på deres facebook HER

Hvad syntes i om mit nyt hår?

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskriften til et barn der ikke bliver syg