Jeg har konstant dårlig samvittighed

Opskriften til et barn der ikke bliver syg

12235017_10153344499708845_5254172476784533338_n

Jeg kan slet ikke få armene ned fortiden!!! Jeg har fundet mirakel kuren til Victor og siden jeg har gået igang med den, har han ikke været syg.

Som de fleste af jer nok ved, så har Victor været meget syg i de første to år af hans levetid. Uden at overdrive, så har det været én gang om måneden – i hvert fald. Så vi har haft nok at se til og det har været vildt hårdt. Mest fordi det aldrig er sjovt at se sit barn syg, men også fordi det gik ud over vores arbejdsplads.

For to måneders tid siden sad jeg og surfede lidt på nettet, da jeg ville se om man kunne få noget der kunne styrke børns immunforsvar. Mirakuløst nok så fandt jeg det og han har ikke været syg siden!! Det hedder Bio-Strath Urtegær og er dråber, men fås også som tabeletter eller eliksir. Victor får 15 dråber, 3 gange dagligt. I hverdagene får han det dog kun 2 gange dagligt, da han ikke får det i vuggestuen. Vi blander det op i mælk, grød osv. Så kan han nemlig ikke smage det. Nedenfor her kan i læse om det:

BIO-STRATH – Naturlig modstandskraft til hele familien Bio-Strath er et kosttilskud, der har været på det danske marked i over 40 år.

Bio-Strath er fremstillet af gær (Saccharomyces cerevisiae) samt urter, som gennemgår en speciel proces hvorunder gærcellerne optager de aktive stoffer i urterne. Til sidst nedbrydes cellevæggen i gærcellerne (kaldes plasmolysering) og de aktive substanser frigives.

Hvordan virker Bio-Strath ? Bio-Strath indeholder 61 naturlige vitalstoffer ? vitaminer, mineraler, aminosyrer, nukleinsyrer, enzymer m.v. Bio-Strath virker som en katalysator på optagelsen af næringsstoffer fra kosten. Bio-Strath optages nemt af kroppen, stresser ikke kroppens immunforsvar og kan anvendes hver dag hele året rundt.

Hvem kan have gavn af Bio-Strath ? Er man sammen med mange mennesker hver dag, kan der være behov for at styrke modstandskraften gennem en optimal ernæring. Bio-Strath er et naturligt tilskud til kroppens modstandskraft, så man bedre er rustet til at møde dagligdagens påvirkninger, bl.a. den tætte fysiske kontakt mennesker imellem.

En stresset hverdag og øgede krav på jobbet tærer på kroppen. Med et bredt spekter af vitalstoffer i en let-optagelig form, støttes kroppens naturlige balance.

Bio-Strath er 100% naturlig og indeholder ikke farvestoffer, konserveringsmidler eller aromastoffer.

Bio-Strath anbefales også til gravide og ammende.

Kosttilskuddet kan købes HER!

12227685_10153344508548845_3471761404617238086_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

2 kommentarer

 • Bettina

  Dejligt Gælder det også alm. forkølelse og snot? Døjer vi så meget med herhjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Ikke så meget mod snot, men han har ikke været syg eller forkølet siden vi er begyndt på den herhjemme 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har konstant dårlig samvittighed