Vores juleaften

1 Januar blev vendt op og ned

10624625_10153424359123845_6940860526853340269_n

(Sorry, men billederne der er lagt op i dette indlæg er fra min snapchat, havde ikke taget nogle billeder med mit kamera idag) 1 Januar stod på ren hygge og afslapning! Jeg drak kun et glas vin nytårsaften da jeg vidste det var mig som skulle stå op med Victor dagen efter. Det gjorde mig absolut ingenting og det var super dejligt at kunne stå op nytårsaftensdag uden tømmermænd.

(Jeg skal nok lave et andet indlæg med hele vores nytårsaften og med en masse billeder)

Vi overnattede hos min kærestes kusine, det var super hyggeligt. Hun har to små dejlige tvillinger på 1 år, så jeg vidste at hun også ville være tidligt oppe. Victor vågnede ca kl6.30, jeg var lidt træt da jeg først kom i seng omkring kl02.30. Havde det lidt som om jeg havde tømmermænd haha. Hele morgnen stod i børnenes ånd og i kan tro at victor han hyggede sig. Specielt fordi der var så meget “nyt” legetøj han kunne lege med. Han var specielt glad for de elmotorcykler de havde stående. Da klokken blev 9 kørte vi hjem til mine svigerforældre som bor 5 minutter væk fra min kærestes kusine. Vi havde allieret os med dem, på den måde at vi fik lov til at sove videre i deres seng mens de passede Victor. Det var en virkelig god deal som vi nød rigtig godt af. De er så søde, altid vildt hjælpsomme og så elsker de bare at tilbringe tid med Victor. De er guld værd <3

1453408_10153424359138845_3418615867427922066_n

1382_10153424359163845_1735054402272938532_n

Efter Victor havde sovet til middag og vi var vågnet kørte vi hjemad. Vi stoppede selvfølgelig forbi McDonalds på vejen hjem der skulle mætte vores sultne maver. Da vi kom hjem blev dynerne hevet ind i stuen og så har den ellers bare stået på ren hygge med en masse tegnefilm. Det har virkelig været en dejlig dag!

Om aftenen ringede min lillesøster til mig og efter vi havde sludret lidt spurgte hun pludseligt “Har du forresten hørt det med morfar?” – det første jeg tænker er bare åh nej!! Min morfar er 78 år og har de seneste par år ikke haft det så godt. Jeg fik af vide at min mormor og morfar havde hygget sig med god mad nytårsaften, hvorefter de var gået op på deres terrasse med tæpper for at sidde og nyde deres udsigt med al fyrværkeriet kl24. Pludseligt siger min morfar til min mormor at han ikke har det så godt. Min mormor reagerer selvfølgelig med det samme hvorefter han igen siger at han ikke har det så godt og at hun skal ringe 112. Min mormor blev naturligvis bange da hun kunne se at han blev helt bleg og fordi min morfar aldrig siger sådan noget – medmindre at den virkelig er galt. Ambulancen ankommer og de ser på ham, imellemtiden inden de kom fik min morfar det lidt bedre. Ambulancefolkene spurgte om han ville med eller om han ville blive. Min mormor insisterede klart og tydeligt på at han skulle med, så han kunne blive tjekket på hospitalet. Da de ankommer til hospitalet får min morfar pludselig to hjertestop!!!! Begge gange vågnede han heldigvis op af sig selv uden hjælp. Min mormor var/er selvfølgelig meget ked af det, hun vil ikke miste sin mand + at hun har overværet hele seancen. Jeg har så ondt af dem begge to og jeg blev selv rigtig ked af det da jeg fik det af vide. Jeg ønsker klart at de begge to skal leve mange år endnu <3 Så hele min dag blev lige vendt op og ned igår.

Idag tager jeg på hospitalet og besøger ham med min lillesøster hvor vi skal mødes med min mor og hendes kæreste. Han skal forhåbentligt i næste uge have opereret en pacemaker ind ved brystet som kan hjælpe hans hjerte til at slå noget bedre.

Ønsker jer alle et rigtig godt nytår og jeg håber at i kom ind i det nye år med dem i elsker aller mest og havde en brag af en fest.

993852_10153424359208845_4219067366761170821_n-2

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

3 kommentarer

  • mette

    Hej 🙂
    Er ked af det med din morfar. Vil bare sige, at jeg har haft pacemaker i 15 år. Har fået lavet 3 pacemaker operationer. Og skal snart have lavet en til. Man kan leve normalt med en pacemaker. Jeg trives ikke med min. En af mine ledninger i hjertet ligger forkert. Men normalt mærker man ikke så meget til den. Håber snart din morfar får hans, så han får det bedre. Alle mine operationer har været ca 4 timer. Men normalt går det vist hurtigere. Man skal ikke i fuld narkose. Pøj pøj med det.
    Kh Mette

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Hej Mette.
      Mange tak for din besked, det trøstede mig lidt. De regner med at han skal have sat en pacemaker ind i næste uge, men de har ikke fået klar besked endnu. Han så heldigvis rigtig godt ud igår da jeg besøgte ham, men som han selv siger, så svinger det meget. Jeg kunne mærke på ham at han følte sig meget tryg ved at han nu skulle have en pacemaker, som så forhåbentligt kan give ham et par ekstra år. Det var i hvert fald det han ønskede sig 🙂
      Rigtig god aften.
      Hilsen Line Sofie

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette

    Krydser fingre for at operationen går hurtigt og godt 🙂 Det skal det nok. Der er snart ikke mere strøm på min nuværende pacemaker, så skal snart have en ny.
    Livet er meget skrøbeligt. Det mærker man når man er hjertepatient. Raske mennesker tænker ikke så meget over sit hjerte. Men når det slår forkert eller slet ikke slår, er det meget generende. Jeg snakkede med min genbo i denne uge. Han havde oplevet 3 hjertestop, men har det fint i dag. Det er godt din morfar ikke bor alene, så hjælpen er altid nær. Jeg bor alene. Men har heldigvis ikke haft hjertestop. Men har haft mange hjerteanfald hele mit liv. Og er derfor i dag førtidspensionist, selvom jeg ikke er så gammel. I skal ikke være bekymret for selve operationen. Det er en mindre operation, som lægerne efterhånden har stor erfaring med at lave 🙂 Jeg har to ledninger fra pm, som går ned og ind i hjertet. De går ind under kravebenet og åbner og laver en lomme som pm kan ligge i. Så syer de ledningerne fast. Forbinder pm og ledninger og syr sammen. Og indstiller pm efter patientens behov. En genial opfindelse.
    Ha’ en dejlig dag 🙂
    Vh Mette

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores juleaften