Min første ferie uden kæresten og Victor!!

Blandet meninger om at jeg rejser

1044279_10151547093633845_314079627_n

De fleste jeg kender syntes at det er vildt fedt at jeg skal afsted uden kæreste og søn. Dog er der også nogle som ikke mener at man burde rejse når man har fået et barn. Personligt kan jeg slet ikke se problemet i at den ene af forældrene rejser fra barnet, mens den anden er hjemme os passer det. Jeg syntes derimod at det er godt og sundt for alle parter at savne. Det er jo ikke fordi Victor kommer til at sidde og græde snot hver dag fordi jeg ikke er hjemme. Sådan har det slet ikke været når min kæreste har været ude at rejse. Selvfølgelig har Victor snakket om sin far, men så heller ikke mere end det. Så har vi til gengæld facetimet – hvilket Victor er vant til nu, da han gør det hver uge med sin farmor og farfar.

Jeg har på ingen måde dårlig samvittighed overfor Victor over at jeg skal afsted. Tværtimod så ved jeg at det vil være sundt for mig at komme væk og savne ham. Plus at jeg kommer hjem med fornyet energi og klar til at være en endnu bedre mor og kæreste.

Jeg glæder mig helt vildt og ingen kan overbevise mig om andet. Jeg ved at det er det rigtige at gøre og jeg ved at jeg kommer til at nyde det helt vildt <3

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

2 kommentarer

 • maria

  Man må ikke glemme sig selv forbi man er blevet mor eller far for den sags skyld. Har selv to piger på 5 og 16 mdr og lidt ny energi ville bestemt ik gøre noget. Så Nyd din ferie og send mig lidt ny energi og tag solen med hjem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Du skal da bare SÅ meget afsted!!!
  Desuden er det da alle tiders chance for Victor og hans far at knytte nogle bånd og komme tættere på hinanden.
  Tag afsted – Få en fed oplevelse og nyd at du har en mand der er med på ideen.
  Kan kun være misundelig herfra.
  Rigtig god tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første ferie uden kæresten og Victor!!