Lopper for en dag

Om at slette ens fortid

12438991_10153456442708845_650602311740399052_n

I et indlæg sidste år skrev jeg om alle de tatoveringer jeg har på kroppen samt hvad de betyder/står for. En af de tatoveringer har jeg fortrudt mere og mere. Mest af alt fordi det var så dumt lavet af mig og fordi jeg ikke rigtigt tænkte mig om. Det er kærestetatoveringen jeg fik lavet sammen med Jon i Miami Ink. Det er vores initialer samt et hjerte. Mega grimt faktisk!!

Nu hvor det nærmest er blevet mode at få fjernet sine tatoveringer med laser har det jo heller ikke gået min næse forbi. Jeg har tænkt over det rigtig længe og er blevet enig med mig selv om at jeg vil springe ud i det. Her fandt jeg LaserClean. En nyåbnet biks med professionelle medarbejdere der virkelig ved hvad de laver! Det er så vigtigt at man finder en som har styr på det. Selvom det ser ud til at være meget ligetil er der en masse ting der skal tages stilling til inden man lader sin hud komme under laseren. Det er super vigtigt at man finder nogle som er certificeret og uddannet i faget og de har 100% kontrol over maskinen. Hvis ikke man finder den rette kan man ende med at få grimme ar og forbrændinger. Grunden til jeg er glad for at jeg har fundet LaserClean er fordi at ham som fjerner ens tatovering selv er igang med at få fjernet sine egne. Så han ved hvad han laver og prøver det endda på sin egen krop.

12439070_10153456442688845_1700689762824141127_n

Jeg besluttede mig at få fjernet den og en lille stjerne jeg har siddende ved siden af. Det hele tog måske 25 sekunder ialt og så var det overstået. Jeg ville lyve hvis jeg sagde at det ikke gjorde ondt, for det gør det. På den anden side varer smerterne heller ikke længere tid end de 25 sekunder – så det er til at holde ud og inden man når at tænke sig om, så er man færdig. Der skal gå minimum 4-6 uger før man kan få den næste behandling. Nu skal jeg bare pleje den med panthenol salve og inden længe er den hele igen.

 

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

2 kommentarer

  • Josephine

    Hvor koster det? Vil også rigtig gerne have fjernet 3 små stjerner på håndledet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • hihi kærestetatoveringer er bare yt, og utroligt folk stadig hopper på den galaj, men hey hvad gør man ikke når man er forelsket og tror man har fat i den eneste ene ;O) Håber det gik godt for dig 🙂 Knus Cille

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lopper for en dag