Farvel sut!!

Runde to på Q&A

  • Hvordan var det at være med i Paradise?

Det var en vild oplevelse jeg aldrig vil glemme. Jeg var 18 år da jeg var med i programmet, så selvfølgelig syntes jeg at det var sjovt og en anderledes form for eventyr. Det er så til gengæld også et eventyr jeg aldrig kunne finde på at være med i, hvis man spurgte mig idag. Der kommer også en del af det ‘sure med det søde’ eller ‘der er også en bagside af medaljen’. Det har ikke været nemt efterfølgende og jeg blev faktisk ramt af en depression efter min medvirken. Det var virkelig hårdt at være den alle talte om!

  • Hvordan var det at vinde?

At vinde var en ting som jeg aldrig havde forestillet mig. Min mission var bare, at jeg ikke skulle ryge hjem den første uge! At jeg så vandt var jo vildt surrealistisk, specielt når jeg havde været med siden første dag.

  • Hvad brugte du pengene på?

Jeg har faktisk givet en del penge ud. Jeg gav Jon 50.000 kr fordi han ligesom også var skyld i at jeg kom så langt i spillet. Uden en god partner man kan stole på er man dødsdømt! Så brugte jeg pengene på ny lejlighed og en ferie til Miami hvor jeg shoppede som jeg havde lyst til.

  • Hvad syntes dine forældre om at du var med i Paradise Hotel?

Uha, de blev ikke spor glade for det. Især min mor blev ked af det! Det var slet ikke sjovt at høre og det gjorde klart at man tænkte sig om en ekstra gang. Men som jeg sagde til hende, så har jeg altid været en fornuftig pige, så jeg kunne ikke finde på at gøre noget som hun ville blive ked af at se. Da hun fandt ud af at jeg havde vundet blev hun så glad og sagde, at det manglede da også bare nu hvor jeg havde valgt at være med, hehe.

  • Hvad er dine favoritmærker til både dig selv og Victor?

Jeg eeeelsker Zara, både til Victor og jeg. Jeg syntes virkelig at de laver lækkert børnetøj. Men jeg shopper faktisk mest i H&M til Victor, specielt fordi han vokser så hurtigt. Jeg gider ikke bruge tonsvis af penge på tøj til Victor når han alligevel vokser ud af det om tre måneder. Det som jeg ikke går ned på er hans overtøj og sko. Der syntes jeg nu alligevel at det er vigtigt tøjet er af god kvalitet. Jeg selv handler mest i Zara, H&M, Nelly.com, Moss Copenhagen osv.

  • Hvad arbejder du med?

Jeg arbejder fuldtid i et inkasso firma, hvor jeg sidder som juridisk konsulent. Jeg har arbejdet der i halvt andet år og er meget glad for det. Jeg syntes det er et spændende fag og jeg udvikler mig hele tiden.

  • Hvad er din uddannelse?

Jeg har gået på Køge Handelsskole og taget HG2, så jeg var kun to år på skolebænken. Da jeg var færdig med skolen ville jeg holde et sabbatår, som så gjorde at jeg aldrig fik taget de sidste to år i butik eller kontor. Det var så dumt jeg ikke fik gjort noget ved det!! Det er nok noget af det jeg fortyder aller mest. Mit sabbatår tog fart eftersom jeg var med i Paradise Hotel og ligesiden har tiden fløjet afsted.

12814471_10153554771353845_8006158152865116708_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel sut!!