Ønsker til Victors værelse

Svar på Q&A

734946_10153582847123845_5060221555018926769_n

Tak for alle jeres spørgsmål. Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om hvad i mest vil høre mere om, som jo selvfølgelig er Paradise Hotel. Nedenfor har jeg valgt nogle af jeres spørgsmål ud <3 Pssst bare rolig, der kommer flere af jeres spørgsmål i et andet indlæg.

 • Kan du stadig nogen gange finde på at gense din sæson i paradise hotel?

Jeg har selvfølgelig set min egen sæson og nok også flere end én gang hehe. Jeg kunne godt finde på at se den igen, men så skal det være fordi jeg virkelig keder mig og at jeg absolut intet bedre har, at tage mig til.

 • Ser du den nye sæson? (12)

Nej det gør jeg ikke. Faktisk, så har jeg ikke set nogle sæsoner efter min egen. Jeg har hørt meget om mange sæsoner, men aldrig selv set dem. Hvis i virkelig vil have min ærlige mening, så syntes jeg at det blev for meget efter min sæson. Det er lidt som om at for hver sæson der går, jo vildere og mere plat skal det blive. Det er ikke til at holde ud at se!! Jeg syntes virkelig det er for meget – hvor er de gode gamle sæsoner, hvor det hele ikke kun handler om sex??

 • Må Victor være med i paradise?

Det er selvfølgelig meget dobbeltmoralsk af mig, men NEJ DET MÅ HAN IKKE!!! Jeg kan ikke stoppe ham fra at gøre det, men jeg har klart tænkt mig at være imod det. Det er ikke det værd i sidste ende og det kan gøre så meget skade for ens karriere og fremtid. Jeg oplever kun at folk ser ned på dem som har været med i Paradise og det har jeg ikke lyst til at min søn skal opleve. Han skal ikke have det stempel siddende på sig.

 • Hvad er dit forhold til Jon den dag i dag? Ville du snakke med ham hvis du mødte ham?

Jeg har ikke set eller talt med Jon i noget der ligner 6 år. Vi er heller ikke venner på facebook, så jeg ved faktisk ikke engang hvordan han ser ud, om han har en kæreste, om han har fået barn, hvad han arbejder med osv. Jeg håber selvfølgelig det bedste for ham, som jeg ønsker for alle de mennesker der har været i mit liv.

 • Har din kæreste det din sæson og hvad syntes han om Paradise?

Jeg ved at min kæreste ikke har set min sæson. Den eneste sæson har har set er sæson 1, fordi hans bedste ven Benjamin er med i den, som faktisk også vinder. Han syntes også at programmet er plat, så det er bestemt ikke et emne vi taler om over aftensmaden, haha.Nu kendte vi hinanden inden jeg var med i Paradise Hotel, så det er ikke fordi han har set mit i fjernsynet at han ville være min kæreste.

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

2 kommentarer

 • Julie

  Jeg giver dig ret i at efter jeres sæson blev programmet mere og mere plat. Jeg synes det startede (i sæson 6), da man fik personligheder som Amalie og Stinna med i paradise. Det gjorde at der kom det der stempel med at det kun er uintelligente mennesker, der er med i PH. Det er virkelig en skam, for hold kæft sæson 3, 4 og 5 var SÅ gode!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg er også helt enig i, at det er gået ned af efter din sæson. Sæson 6 og 7 var også meget gode, men efter dem har der stort set ikke været noget taktik med. Jeg har set hver sæson fordi jeg hver gang håber, at det bliver som i de gode gamle dage, men bliver skuffet hver gang!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønsker til Victors værelse