Jeg så et menneske dø

En god godnathistorie

12998465_10153677354943845_6136981602611784017_n

Jeg er så småt begyndt at læse en godnathistorie for Victor inden han skal sove. Jeg syntes at det er vildt hyggeligt og rigtig dejlig kvalitetstid <3 Han har sådan noget som 100 bøger, men jeg føler bare ikke rigtigt at der er nogle af de bøger som er godnathistorie potientiale.

Enten er det sådan nogle bøger hvor han lærer hvad det en, skal løfte en låge eller tælle. De andre bøger som ikke er hvor han lærer, appellerer ikke rigtigt til hans alder. Her tænker jeg på sproget. Jeg læser rigtig mange ord op som jeg ved han ikke aner hvad betyder, og så er det måske ikke særligt interessant at få læst en godnathistorie.

Er der nogle af jer som kan anbefale nogle gode godnat historier til et barn på 2 – nok nærmere 3 år?

Jeres forslag modtages med kyshånd <3

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

3 kommentarer

 • Line

  Hej Line, min søn har samme alder som din, og det eneste han vil høre læst op er Peter Pedal, både som pixie og Alm bog, men det svinger meget, om 14 dage er det sikkert kun noget andet der dur 😀
  Har lige et spørgsmål, hvor har du købt de mega cool briller henne? Og hvilket mærke er de? Det er lige sådan nogen jeg har ledt efter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Hej Line, vi har faktisk én peter pedal bog som jeg sjovt nok har læst for ham her til aften. Det gik rigtig godt, så jeg må skaffe nogle flere af dem 🙂
   Mine briller er faktisk ikke noget mærke og jeg tror de er købt i Louis Nielsen – men kan faktisk ikke helt huske det. Det er efterhånden en del år siden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Hej Line Sofie
  Både min søn og datter har været glad for Lotte og Totte bøgerne, de passer fint til en godnat bog.. Og så er der kommet nogle Willi bøger af Inger Tobiasen og Kirsten Sonne Harild, de kan klart anbefales 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg så et menneske dø