Ingen bekymringer her

Sjove dage i det lille hjem

Victor er kommet i den der sjove alder hvor han bare snakker løs og er blevet meget selvstændig. Han ved lige præcis hvad han vil og ikke vil og i nogle tilfælde er vi nød til at forhandle med ham. Det er lidt sjovt!

Forleden var virkelig en hyggeligt dag. Da jeg kom hjem fra arbejdet leger vi som sædvanligt med alle hans dinosauer og drager. Det er stort set det eneste han leger med for tiden. På et tidspunkt ligger han alle dragerne ned på gulvet på ryggen inde i stuen, fordi nu skulle de sove. Så tog han alle vores puder i sofaen og lagde en pude ovenpå dem alle – én efter én. Bagefter sagde han, ‘mor sove’, så jeg hoppede også lige en tur på gulvet. Han puttede mig først ved at lægge hans nusseklud over mit hovede/ som dyne, men ændrede det bagefter til en stor pude fra sofaen. Når han havde givet mig “dynen” på, fik jeg et kys mens der blev sagt godnat. Åh gud hvor mit hjerte smeltede og shit hvor bliver jeg forbløffet hver dag over hvor stor han er blevet. Bagefter sagde han ‘far sove’, så tilsidst lå vi allesammen på gulvet og “sov”. Det var så hyggeligt!!

Og og og, så har vi også lige fundet ud af, at han ved hvad vi (mor og far) hedder til fornavn. Det kom virkelig bag på mig fordi jeg ikke troede at han vidste det. Så da jeg fandt ud af det forleden blev jeg ellevild og klappede i mine små hænder af glæde, haha <3

Hvis i troede det stoppede her kan i godt tro om igen. Samme dag jeg fandt ud af at han vidste hvad vi hedder, tissede han også på toilettet for første gang!!! Han rendte nøgen rundt i lejligheden, pludselig siger han ‘mor, Victor tisse’. Så skyndte vi os ud på toilettet hvor jeg satte ham op og holdte ham imens. Jeg var lidt spændt på at se om han overhovedet kom til at tisse. Det gjorde han, direkte ned i toilettet og hold nu kæft hvor var jeg stolt af ham. Det er altså en mega stor ting når ens barn selv siger når de skal på toilettet. Så der sker mange vilde ting i det lille hjem og jeg glæder mig endnu mere til at se hvad den kommende tid bringer <3

12063671_10153613175588845_6816847680876197544_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingen bekymringer her