Tid til en lille forandring

1,2,3 feeeerie

13307408_10153764070063845_6736626127216193406_n

(Billedet er taget for præcis 1 år siden <3 Glæder mig helt til at få nye minder med ham)

Jubiii, så kom dagen endelig hvor Victor og jeg skal til sydens sol. Men inden skal vi liiiige mødes med min svigermor til en omgang fødselsdagsbrunch, da hun havde fødselsdag igår <3 Så ja, vi kan vidst lige holde til det!

Vi skal mødes med min mor og hendes kæreste i Kastrup lufthavn kl 13. Vi skal nemlig flyve kl 15. Har jeg overhovedet sagt hvor vi skal hen?? Måske i et tidligere indlæg. Vi skal til Tyrkiet, Alanya siden. Min mors kæreste har en lækkert penthouse oppe i bjergene og jeg glæder mig sååå meget til at komme derned og slappe af.

Jeg ved at der ikke er så god wifi i huset, så jeg kommer ikke til at lave et indlæg hver dag. Jeg skal selvfølgelig nok gøre det så snart jeg har mulighed for det – hvilket nok bliver mest når vi er ude at spise eller i byen hvor der er god wifi.

Ønsker jer alle en dejlig uge hjemme i DK <3

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til en lille forandring