Gjorde min lille dreng virkelig det??

Alt er ikke så rosenrødt, som det ser ud til at være!

Og det er nemlig så skide typisk!! Det er idag præcis en uge siden at vi offentliggjorde, at vi venter os et lille vidunder igen. Det er super dejligt og vi glæder os utroligt meget. MEN, ja der er et stort MEN….. Jeg har haft det så godt hele første trimester, ingen kvalme eller opkastninger og generelt bare uden graviditetsgener.

Men lige siden er det bare gået ned af bakke!! Jeg har haft utrolig mange smerter i mit underliv og kvalme hele tiden. Jeg har været syg fra arbejdet to dage i sidste uge fordi jeg virkelig ikke havde det godt. Var hos lægen om onsdagen og torsdagen en tur på Hvidovre hospital. Jeg havde fået en tid hos gynækologisk afdeling da jeg skulle tjekkes for, at alt var som det skulle være. Efter en hel dag frem og tilbage på Hvidovre, får jeg af vide at min baby har det fint og trives. Det var jo selvfølgelig det vigtigste for mig!

Det er mig stadigvæk en gåde at jeg har haft kvalme i en uge nu. Hvis jeg skal til at døje med det, i andet trimester, så tror jeg hellere at jeg har lyst til at ligge mig til at dø. Jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan i mødre må have haft med det kvalme i første trimester, eller bare dem af jer, som har haft det igennem hele graviditeten. Det er jo SÅ forfærdeligt!!! Jeg havde en rigtig fin graviditet med Victor, så jeg har nok haft samme forventning til denne graviditet. Problemet er bare, at jeg godt er klar over at ikke en graviditet er ens. Men gud hvor jeg bare håber at det er en virus eller noget som går væk lige om lidt. Magter ikke mere kvalme og usikkerhed om hvorvidt man skal kaste op eller ej. Eller om man tør tage toget fordi man er nervøs for at man pludselig skal kaste op.

Ikke nok med det, så kom jeg hjem fra arbejdet igår til en lille mus med 39,7 i feber. G-R-E-A-T siger jeg bare! Håber snart at tingene vender herhjemme.

 

13466182_10153818213923845_6937674344427102792_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

3 kommentarer

 • Sarah

  Det er vidst meget normalt at graviditeterne slet ikke ligner hinanden.
  Jeg havde en lille smule kvalme i første trimester med den første men ellers også en fejlfri graviditet. Men nr 2 havde jeg ligament smerter stort set fra starten af graviditet, tendens til bækkenløsning og kvalme i alle 9 måneder. Men der er da kommet 2 sunde og raske børn ud begge gange 😉
  Håber for dig at det selvfølgelig bliver lidt bedre uden for meget kvalme (ellers tag det som en oplevelse) 😉😂
  Vh Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Det er så øv.
  Jeg havde kvalme og kastede alt op fra uge 6 og lige til den jeg fødte, fik dog nogle piller der hedder odansetron, og når jeg tog dem fungerede jeg bedre og til sidst tog de alt kvalmen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Sofie

  Stort tillykke 😊 Men puha hvor har jeg ondt af dig! Jeg led af kvalme og opkast fra uge 6 oh frem til uge 39+1 hvor jeg fødte. Opkasten stoppede ca i uge 20 men kvalmen fortsatte. Jeg fik kvalmestillende fra uge 11 som tog toppen og så jeg kunne leve nogenlunde et normalt liv. Vil kun råde gravide med kvalme til at få disse da den kvalme er ulidelig 😔

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gjorde min lille dreng virkelig det??