Må man ønske sig et bestemt køn til baby?

Er det en dreng eller en pige??

13567406_10153841007118845_3374585938541194766_n

Igår var den store dag, hvor vi endelig skulle til kønsscanning. Hold nu op hvor har vi ventet længe på den dag. Eller det er nok nærmere mig, der har været ved at dø af spænding af at vente. Jeg ved min kæreste også har været meget spændt, men nok ikke nær så meget som jeg haha.

Vi fik foretaget kønsscanning hos www.cyclusklinik.dk som jeg er meget glad for at bruge. Udover min kæreste og jeg, så var Victor og min svigermor med. Da vi kommer ind og jeg lægger mig på briksen og jordmoderen begynder at scanne, kan man jo ikke lade være med at kigge efter kønnet. Baby lå rigtig godt gemt nede i mit underliv, så det var svært at få nogle tydelige billeder. Da hun sagde det frygtede jeg at hun ville sige, at hun ikke kunne se kønnet og at vi måtte komme igen en anden gang. Men lige pludselig sagde hun, “nu ved jeg hvad kønnet er”. Der røg et sus igennem min krop, hvorefter jeg sagde til hende at vi var sikre på det ville blive en dreng. Jordmoderen kiggede på mig og spurgte om vi var sikre på det. Øhh JA, nærmest 100% sikker!!

13501865_10153841007213845_6041676027990767434_n

Med det samme svarer hun at det er en PIGE vi skal have!!!!!!! Jeg begyndte at græde helt vildt og spurgte hende om hun tog pis på mig. Men det forsikrede hun os i, at hun ikke gjorde <3 Hun var 100% sikker på at det en lille pige jeg har i maven.

SAY WHAT?!?!?!? VI SKAL HAVE EN PIGE!!! Det er så vildt det her.. Mit største ønske er gået i opfyldelse <3 Og det er selvfølgelig at få to børn – et af hvert køn. Jeg kan slet ikke fatte at vi skal være så heldige. Jeg kan slet ikke beskrive den følelse af lykke, der strømmer igennem min krop lige nu <33

Eftersom vi havde troet så meget på en dreng til, føler jeg mit slet ikke forberedt på at vi nu venter os en pige haha. Jeg har jo kun gået og tænkt i drengenavne osv. Nu skal jeg omstille min tanke og begynde at kigge efter kjoler. Det er SÅ surrealistisk!! Men gud hvor er jeg lykkelig <3

13532854_10153841007128845_7957515004205997372_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

7 kommentarer

 • Tania

  Dejlig læsning 🙂 Stort tillykke med det! Har selv en dreng på din søns alder (min er vist ½ måned ældre), og jeg drømmer også om at få en pige næste gang 🙂 Jeg håber, jeg er lige så heldig – stort tillykke til dig i hvert fald!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Nå hvor hyggeligt 🙂 Ja så må vi håbe at i også får en pige næste gang..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • TILLYKKE SMUKKE! Det er så fantastisk at have en af hver. Glæd jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  STORT tillykke med det! Puuhhh, jeg fik da selv lige myrerkrub af da jeg læste dit indlæg, lige det med at I fik en lille pige! Dejligt, også en af hver. Tillykke igen ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Hehe tak <3 Det er også den vildeste følelse!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej LS.
  Jeg er ret ny på din blog – som er så hyggelig btw. Jeg har selv en dreng på 15 mdr. Hvor gammel Victor? Vi vil også have en lille mere, men jeg synes vores dreng er for lille endnu til at vi tænker i de baner men jeg synes heller ikke han skal være for gammel. Det er så svært synes jeg! Stort tillykke til jer med den skønne lykke. Alt det bedste til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Må man ønske sig et bestemt køn til baby?