Min blomsterkjole

Gjorde min lille dreng virkelig det??

13442310_10153810488968845_6955431360402967281_n

Her den anden morgen, lige inden vækkeuret ringede, hørte vi pludseligt nogle små trin liste ind i stuen. Det var så Victor der har knækket koden til, at kravle op af sin tremmeseng. Jeg var helt overrasket. Ikke så meget fordi jeg ikke havde regnet med at den dag nok snart ville komme, men mere at vi nu allerede nået dertil. Skal min lille baby virkelig snart til at have en junior seng?? Det syntes jeg virker helt vildt hehe. Men klart en naturlig ting.

Jeg havde dog regnet med at når nummer to kom, skulle baby have Victors tremmeseng og Victor så skulle have en juniorseng. Og uden at vi har snakket om det herhjemme endnu, så kommer Victor ikke til at få en ny seng før den lille kommer. Vi har simpelthen ikke plads nok. Der skal lige omrokeres en del og meget skal smides ud, før der er vil være plads. Faktisk så skal vi have byttet rundt på vores værelser, så Victor og den lille får vores store og vi så klemmer os ind i Victor værelse. Det bliver også meget bedre for Victor, da han allerede nu har fået meget legetøj hehe. Det værelse Victor har lige nu er smalt og aflangt, så det er ikke et specielt godt børneværelse. Vi har engang for mange år siden haft soveværelse derinde og en dobbeltseng kan med nød og næppe stå der!! Når nu vi alligevel kun sover derinde, så bliver det dejligt for Victor at få et større værelse <3 (at han så skal dele det med en anden må han jo så bare vænne sig til hehe).

Hvis i har nogle gode råd til hvordan man bedst udnytter, at to børn dele samme værelse må i meget gerne komme med dem. Jeg går selvfølgelig rundt og har nogle tanker for, hvordan jeg gerne vil have det. Men som oftes bliver det aldrig sådan alligevel.

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

1 kommentar

  • elisabeth

    En køjeseng er det hyggeligste i verden! Men det skulle vel så være en forhøjet seng med plads til tremmesengen nedenunder mens den lille ny er baby? Hyggeligt er det i hvert fald! Ellers husker jeg mest tiden hvor min søster og jeg delte værelse som at der altid lå hysterisk meget legetøj over det hele, altså så gulvet var dækket !!! Så nogle smarte løsninger mht. opbevaring er klart værd at overveje når det er to børns ting der skal være plads til 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min blomsterkjole