Vi støtter de danske hospitalsklovne

Må man ønske sig et bestemt køn til baby?


Jeg føler lidt at det engang var meget slemt, hvis man ytrede sig om, hvilket køn man helst kunne tænke sig. Det er selvfølgelig meget forskelligt hvordan folk ser på det. Nogle har den tanke, at de er fuldstændige ligeglade med hvilket køn det bliver, bare barnet er sundt og rask. — Eller det er nok alle som ønsker sig et barn der er sundt og rask! — Mens andre har et bestemt køn de fx ønsker sig først.

Det havde vi også da vi ventede Victor. Inden vi var til kønsscanning med ham, håbede vi begge to på at det var en dreng. Mest af alt fordi vi godt kunne lide tanken om, at han en dag skulle blive storebror og derfor være den beskyttende type. Da vi så fik af vide at det blev en dreng blev vi rigtig glade. Det betyder jo altså ikke, at hvis vi havde fået en pige ville vi ikke blive ligeså glade, for det ville vi bestemt! Efter Victor snakkede vi så om om, at med nummer to kunne det være hyggeligt med en lille pige. Det har vi altid tænkt – og det gør vi stadigvæk. Hvem vil ikke godt have en af hver? <3 Jeg håber det bliver en pige denne gang – der er jo også SÅ MEGET sødt pigetøj fremfor drengetøj. Hvis det bliver en pige skal hun helt klart forkæles med kjoler og strutskørter at hun falder om.

Vi ved selvfølgelig ikke hvad kønnet er endnu, men på trods af det, så har vi stadigvæk en mavefornemmelse. Vi tror mest på, at det bliver endnu en skøn lille dreng <3 Det gør vi fordi der nærmest kun er drenge i min kærestes familie, så vi har svært ved at tro på det bliver en pige. Hvis det bliver en dreng til, bliver vi selvfølgelig også sindssyg glade. Så får Victor sig en rigtig god legekammerat for livet, hvor de kan syntes at de samme ting er sjove og spændende. Som fx. dinosauer eller biler. Vi vil godt nok også komme til at spare en masse penge, nu hvor både tøj og legetøj kan genbruges. Så vi er selvfølglig super spændte på at finde ud af hvad kønnet er. Vi skal faktisk til kønsscanning på onsdag, der er jeg nemlig 14+0 – som er det aller tidligste tidspunkt man kan se kønnet på baby. Vi kunne ikke vente én dag mere til at få det af vide haha! Eller det er nok mere mig, der er vild i varmen over at vide hvad kønnet er. Så kan jeg jo også stille og roligt begynde at købe lidt babytøj og nipseting <3

Vi skal til kønsscanning hos www.cyclus.dk som vi er rigtig glade for at bruge. Dem brugte vi også til at finde ud af kønnet med Victor. Så det er bestemt et sted vi er trygge og kan anbefale til andre gravide. De har klinik på Østerbro OG i Århus.

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

3 kommentarer

 • Maja

  Er din snapchat egentlig offentlig, så vi kan følge med?;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Nej det er den ikke 🙂 Har lidt svært ved at gøre den offentlig hehe..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Jeg troede også at vi ville få en dreng, da der næsten kun er drenge i min kærestes familie, men vi fik en sund og rask pige i april 🙂 men der er jo os 50% chance 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi støtter de danske hospitalsklovne